Terrassa

La Nit de l’Esperança, una gala solidària per al nou Petit AVAN Terrassa

La vetllada, que té com a objectiu recaptar fons per a construir el nou centre, tindrà lloc a la Casa Museu Núria Pla de Barcelona

Sopar solidari dels 30 anys de la Fundació Avan, a la masia la Tartana

El proper dijous 9 de novembre es celebrarà la Nit de l’Esperança, una gala solidària organitzada per la Fundació AVAN. L’acte tindrà lloc a la Casa Museu Núria Pla, un edifici emblemàtic situat al centre de Barcelona.

La vetllada, que consistirà en un sopar tipus cocktail amenitzat amb música en directe i sortejos de productes exclusius, té com a objectiu recaptar fons per a construir el centre Petit AVAN, a Terrassa. Així mateix, es vol equipar amb la tecnologia i recursos d’última generació necessaris per a desenvolupar les teràpies de neurorehabilitació per a nens, nenes i joves amb afectacions neurològiques. En aquest sentit, la fundació pretén que els nens i les seves famílies comptin amb unes instal·lacions més àmplies i modernes. També amb un equip de professionals altament capacitats per a proporcionar-los el suport i l’orientació necessaris.

La Nit de l’Esperança serà conduïda per Carla Lladó, periodista i presentadora, que durant la vetllada anirà mostrant la labor de la Fundació AVAN. Es podrà assistir la gala solidària amb un donatiu a partir de 160 euros. 

La Nit de l’Esperança, una gala solidària per al nou Petit AVAN Terrassa
To Top