El CN Terrassa perd per 7 a 13 davant del Sant Andreu a la lliga femenina

El CN Terrassa va perdre per 7 a 13 en partit avançat de la quarta jornada de lliga. Ambdós equips s’enfrontaràn dissabte a Barcelona en la segona jornada de la Champions

Els equips femenins del CN Terrassa i el CN Sant Andreu s’hauran enfrontat dues vegades en menys de 72 hores. La piscina de l’Àrea Olímpica va acollir dimecres al vespre el duel avançat de la quarta jornada de la lliga de Divisió d’Honor femenina, en el qual les de Xavi Pérez van caure per sis gols de diferència (7-13). Va ser un bon test per preparar el duel de dissabte a les 19 hores a la piscina Pere Serrat de Barcelona, corresponent a la segona jornada de la fase de grups de la Champions League. Ambdós conjunts hi arriben empatats a tres punts després que les egarenques derrotessin en la primera jornada el SIS Roma i les barcelonines l’Orizzonte Catania.

En el partit de lliga disputat a Terrassa, les andreuenques van començar a marcar distàncies al primer quart, per bé que el CN Terrassa es va mantenir dins del partit en tot moment. Al segon minut, Elena Ruiz, màxima anotadora del partit amb quatre gols, va inaugurar el marcador de penal. Pili Peña va contestar dos minuts després en un altre llançament de penal. Dos gols consecutius d’Ariadna Ruiz i Gisel·la Farré van situar l’1 a 3 a l’electrònic. Quan faltaven només 10 segons, Nona Pérez va fer l’1 a 4.

Domini barceloní

Dos gols de Marina Cordobés i Ariadna Ruiz al segon quart van eixamplar l’avantatge fins a l’1 a 6. Un CN Terrassa que no se’n sortia en atac va arribar al descans perdent per 2 a 6 gràcies a la diana de Noelia Cuenda als segons finals.

El tercer període va ser el més equilibrat. Un parcial de 3 a 3 va permetre a les barcelonines mantenir el seu avantatge de quatre gols. Pili Peña i Nina Ten Broek van anotar dos gols al tram final i es va passar del 3 a 9 al 5 a 9. El darrer període va servir al Sant Andreu per ampliar l’avantatge fins al 7 a 13 final. La revenja pot arribar dissabte a la Pere Serrat.