Or i plata de Jacobo Garrido a Mèxic

El santcugatenc va tenir una destacada participació a les sèries mundials que van celebrar-se a la ciutat mexicana de Guadalajara

El nedador de l’equip de natació adaptada del Club Natació Terrassa Jacobo Garrido va tenir una destacada participació a les sèries mundials que van celebrar-se a la ciutat mexicana de Guadalajara. Garrido, que competeix en la categoria S9, va ser capaç de pujar al podi en dues de les proves en què va prendre part. Va aconseguir la medalla d’or en la prova dels 400 metres lliure amb un excel·lent temps de 4’26”12. La segona posició va ser per al mexicà Jesús Alberto Gutiérrez amb 5’27”25, mentre que l’exnedador del CN terrassa José Antonio Marí va completar el podi amb un registre de 4’35”95. D’altra banda, Garrido es va penjar la medalla de plata en els 100 papallona. En els 100 lliure va ser quart amb un temps de 59”40.