Històrica victòria del CN Terrassa a Roma a la Champions League femenina

Pili Peña ha anotat 4 gols en el triomf de les de Xavi Pérez, que s’han imposat per 8 a 12 a la capital italiana

Excel·lent debut del CN Terrassa a la fase de grups de la Champions League femenina de waterpolo. En la primera de les sis jornades, el conjunt que prepara Xavi Pérez s’ha imposat per un esplèndid marcador de 8 gols a 12 (1-2, 2-4, 2-4, 3-2) a la piscina del SIS Roma. Les egarenques, que visitaran en la segona jornada el CN Sant Andreu, han sumat els tres primers punts de la temporada. En l’altre partit d’aquest grup “A”, el Sant Andreu s’ha imposat per 10 gols a 11 a la piscina de l’altre conjunt italià, l’Orizzonte Catania. Terrassa i Sant Andreu lideren la classificació amb tres punts, per zero del SIS Roma i l’Orizzonte.

La catalana del Roma Anna Gual ha inaugurat el marcador per a les italianes al primer minut, però un penal transformat per Pili Peña, màxima golejadora del matx amb quatre dianes, i una diana de Paula Camus han significat l’1 a 2 per al CN Terrassa.

Dos parcials de 2 a 4

Les egarenques han anat sentenciant el partit en el segon i el tercer quart, on han signat sengles parcials de 2 a 4. Dos gols de Pili Peña, un de Fleurien Bosveld i un altre de Noelia Cuenda han dut el matx al 3 a 7 al descans. A la represa, nova embranzida del CN Terrassa, amb gols de Lili Forgacs, de nou Peña, Bosveld i la neerlandesa Nina Ten Broek.

Amb un marcador de 5 a 10, tot estava sentenciat. En un quart període sense massa transcendència, les romanes s’han imposat per 3 a 2, establint el 8 a 12 definitiu. Paula Camus i Isabel Piralkova han anotat els darrers gols de les terrassenques.