Esports

Xevi Molist veu el Terrassa favorit a tot

El tècnic del Sant Andreu, rival del Terrassa diumenge, coneix bé el club egarenc. Hi va jugar i hi va entrenar. Tot i el canvi d’entrenador, considera els de Trujillo aspirants a l’ascens

El tècnic osonenc s’enfrontarà diumenge als terrassistes al Narcís Sala / NEBRIDI ARÓZTEGUI

El primer test al qual es veurà sotmès el nou entrenador del Terrassa FC, Chus Trujillo, serà diumenge al Narcís Sala, un camp que no sembla gens propici per aixecar el vol. A la banqueta del costat, a més, s’hi trobarà un tècnic que coneix molt bé el Terrassa. Es tracta de Xevi Molist, que va entrenar l’equip durant una temporada i mitja. Va arribar l’estiu del 2019 i va ser destituit a mitjans de l’exercici 2020-2021. També hi va jugar com a davanter durant cinc campanyes en dues etapes diferents (2003-2005 i 2010-2013).

El tècnic osonenc no es refia gens del Terrassa i per diumenge espera un duel molt complicat i igualat. “Quan arriba un entrenador nou, els futbolistes solen estar molt més motivats i el seu rendiment puja. És veritat que al Terrassa no li han sortit les coses en aquestes cinc primeres jornades, però per a mi continua sent el favorit per aconseguir l’ascens. Que tothom tingui clar que tot i la situació actual, aquest equip acabarà estant a dalt i aspirant a tot”, explica el preparador gironí.

Després de visitar la Nucía a la lliga i l’Ejea a la Copa Federació (van quedar eliminat per penals), els quadribarrats arriben físicament molt exigits al partit contra el Terrassa. “Hem encadenat dos desplaçaments molt durs en pocs dies i gairebé no hem pogut entrenar. Tinc els jugadors molt cansats. No sé quin nivell oferirem davant del Terrassa, però sí que tinc clar que correrem molt. Això segur”, assenyala Molist, que té a la seva plantilla fins a sis exjugadors del Terrassa: Pelegrín, Castillo, Genís Blasco, Guzmán, Sergi Serrano i Josu.

Dubtes tàctics

Per a Molist, una de les principals preocupacions del partit de diumenge és el desconeixement de les idees del nou tècnic terrassista. “Sabíem com jugava el Terrassa fins ara, però no sabem com treballa el nou entrenador, ni quin serà el seu sistema tàctic. Segur que els futbolistes, a més, afrontaran el partit amb un nivell molt elevat de motivació. Haurem d’adaptar-nos i ser nosaltres mateixos”, comenta.

Pel que fa a l’adeu de Gerard Garrido, Molist comenta: “No és ni habitual ni agradable que facin fora un entrenador a la cinquena jornada. M’imagino que hauran vist que les coses no funcionaven. Potser l’etiqueta de gran favorit i aspirant a l’ascens que s’ha autoimposat el mateix Terrassa l’ha acabat penalitzant. Haver d’estar a dalt et pot acabar generant una pressió excessiva”, sosté l’exentrenador del Terrassa FC.

Chus Trujillo ja mana al Terrassa FC

El flamant nou entrenador del Terrassa FC, el canari Chus Trujillo, va dirigir dijous a l’Estadi Olímpic la seva primera sessió preparatòria al capdavant de l’equip. En aquesta primera presa de contacte amb els seus nous futbolistes, l’entrenador de Las Palmas va començar ja a preparar el duel de la sisena jornada al Narcís Sala davant de la UE Sant Andreu. El matx, que serà arbitrat pel col·legiat madrileny Federico Javier Sáiz Villares, es disputarà diumenge a les 18 hores. En l’entrenament d’ahir, el capità Àlex Fernández va treballar ja amb el grup, per bé que va dur a terme una part del treball en solitari. El central Carlos Badal, per la seva banda, continua fent carrera contínua per recuperar-se del trencament del Tendó d’Aquil·les.

To Top