Esports

L’Spinning Day torna dissabte a la Plaça Vella

La catorzena edició d’aquesta activitat constarà de quatre classes a l’aire lliure, amb instructors d’arreu d’Espanya. Tots els benecifis seran per a Sanfilippo Barcelona

La Plaça Vella torna a acollir dissabte l’Spinning Day / LLUÍS CLOTET

Quatre anys després, l’Spinning Day es retrobarà amb la Plaça Vella, l’escenari habitual d’aquesta activitat impulsada pel Gimnàs Squash 4, que arriba enguany a la seva catorzena edició. L’any passat, la pluja va obligar a traslladar l’activitat a l’escola Bisbat d’Egara. L’any 2021 es va dur a terme a la pista poliesportiva del Centre Cultural el Social a causa de les mesures anticovid i el 2020 es va dur a terme en línia.

Un total de 65 bicicletes estaran instal·lades des de dissabte al matí a la Plaça Vella. Les inscripcions tenen un preu de 13 euros i es poden formalitzar a través del lloc web entrades.fila12.cat/spinningdayterrassa2023 o bé demà al matí a la mateixa plaça Vella.

Jordi Font, president del Gimnàs Squash 4 i “alma mater” de l’Spinning Day, es mostrava molt satisfet per la resposta de la ciutadania. Pensant ja en l’edició de l’any vinent, va comentar. “Serà la quinzena edició i coincidirà amb el quarantè aniversari del gimnàs. Tenim clar que farem alguna cosa especial. Encara ho hem d’acabar de lligar, però no serà una edició més”.

A les 12 hores tindrà lloc la primera classe, anomenada “Slides”, que anirà a càrrec de l’olotina Sara Giménez i el barceloní Gerard Pla. A continuació se servirà un aperitiu per a tots els participants. Paral·lelament, se celebrarà la sisena edició del “Rodem per Sanfilippo”, una activitat solidària que convida a tots aquells que ho desitgin a recórrer els principals carrers del centre de la ciutat en patins, cadires de rodes o qualsevol mena d’artefacte que rodi.

L’activitat es reprendrà a les 18 hores amb la classe “Rolling Hill”, a càrrec de l’aragonès Jesús Naya. A les 19 hores, la lleidetana Betina Martins, el pamplonès Iñigo Odériz i el barceloní Albert Arranz conduiran “Juntos”. La quarta i darrera sessió (amb totes les entrades ja exhaurides) tindrà lloc a les 20 hores, a càrrec de l’equip del Gimnàs Squash 4. Duu per títol “El Reencuentro”. A les 22.30 hores, la Sala Born de la Rasa acollirà l’habitual sopar de fi de festa.

Una festa solidària

L’Spinning Day està adquirint amb el pas dels anys un caràcter internacionals. Dissabte seran presents a la Plaça Vella ciclistes dels Països Baixos, Itàlia i Portugal, mentre que hi haurà instructors de diverses ciutats espanyoles. La trobada manté el caràcter solidari que la caracteritza. Tots els beneficis s’entregaran a l’Associació Sanfilippo Barcelona, presidida per la terrassenca Belén Zafra. Es tracta d’una ONG que treballa en favor de la investigació per a la cura de la síndrome de Sanfilippo, una malaltia minoritària.

No s’espera pluja per dissabte. No es preveu, per tant, que l’activitat hagi de canviar d’escenari. Si plou, els organitzadors tenen previst un espai alternatiu.

To Top