Terrassa

Torna la Mostra de Vins i Tapes al Camí Fondo de Terrassa

La cita gastronòmica terrassenca celebra la seva cinquena edició aquest dissabte 7 d’octubre

Acte de presentació de la Mostra de Vins i Tapes de Camí Fondo, a la Casa Alegre de Sagrera | ALBERTO TALLÓN

La Mostra de Vins i Tapes de Camí Fondo arriba enguany a la seva cinquena edició, que se celebrarà aquest dissabte 7 d’octubre des de les 12 hores fins a les 23 hores. L’esdeveniment, organitzat per Syrah Gastrobar i Tasta’l, comptarà amb la participació de restaurants del carrer del Camí Fondo, així com d’altres establiments singulars de la ciutat que han estat convidats especialment per a l’ocasió.

Els restaurants que participaran en la cita de dissabte són l’Indret, Katán, The Loft, La Granja Catalana, L’Alegria del Teatre i Syrah. Els assistents podran gaudir d’una àmplia varietat de tapes i platets, on es fusionen la cuina catalana, mediterrània, creativa i saludable. A més, la mostra comptarà amb la presència de cellers que oferiran vins, escumosos i vermuts de referència de tot el territori.

El propietari de Syrah Gastropub, Toni García, va explicar ahir en l’acte de presentació de l’esdeveniment que la Mostra de Vins i Tapes de Camí Fondo va nèixer “amb l’objectiu de dinamitzar el nostre carrer”. En aquest sentit, les edicions passades han tingut èxit i el propietari comenta que “esperem que vinguin més de 1.200 persones, que són les que van assistir l’any passat”.

A l’acte es va oferir un petit tast de què serà la jornada de dissabte. El regidor d’Innovació i d’Universitats i Transferència de Coneixement, Pep Forn, va assegurar que la cita gastronòmica “ens dona material per poder projectar Terrassa de cara a l’exterior. Quan algú visita una ciutat, l’experiència gastronòmica i comercial són moltes vegades els records que un s’endú”.

El preu d’un tiquet, que es podrà bescanviar per quatre consumicions o quatre tapes, serà de 15 euros.

Torna la Mostra de Vins i Tapes al Camí Fondo de Terrassa
To Top