Cultura i Espectacles

Ja és oficial: “Operación Triunfo” tornarà el 20 de novembre des de Terrassa

El “talent show” musical, que migra de TVE a Prime Video, emetrà gales en directe cada dilluns des del Parc Audiovisual

El plató de l'edició del 2020 / Nebridi Aróztegui

Operación Triunfo” ja té data oficial de retorn a la petita pantalla. El “talent show” musical, que migra de TVE a Prime Video, estrenarà una nova edició el pròxim 20 de novembre i ho farà des de Terrassa. Com en les últimes tres temporades (“OT 2017”, “OT 2018” i “OT 2020”) l’acadèmia on conviuran els concursants estarà ubicada al Parc Audiovisual de Catalunya, a la nostra ciutat, des d’on cada setmana s’emetran també les gales que presentarà l'”extriunfito” Chenoa.

La productora del concurs, Gestmusic, està duent a terme aquests dies el càsting final, i aquest dilluns Prime Video ha comunicat que queda poc més d’un mes i mig perquè els escollits comencin a concursar per guanyar un dels “talent show” amb més èxit dels últims anys i fer-se amb el xec de 100.000 euros de premi.

Les gales setmanals s’emetran en directe a partir del 20 de novembre i cada dilluns a les 22 hores des del Parc Audiovisual. Seran més curtes, de 90 minuts, i s’emetran a través de Prime Video (a Espanya i diversos països de l’Amèrica Llatina), que també oferirà una post-gala amb els concursants i els professors i un “magazine” diari (de dimarts a dissabte, a les 22 hores) presentat Xuso Jones amb el resum de tot el que passi en el programa; continguts, tots ells, que els usuaris de la plataforma de pagament podran recuperar en qualsevol moment.

El concurs durarà 14 setmanes i a través del canal de YouTube d’”Operación Triunfo” es podrà seguir durant les 24 hores del dia tot el que passi dins de l’acadèmia (repartiments de temes, passis de micro, classes, àpats…). També hi haurà una app del programa en què l’audiència podrà escollir el concursant “favorit” de la setmana, que es lliurarà de les nominacions, i votar a un dels nominats per salvar-lo de l’expulsió.

Noemí Galera repetirà com a directora de l’acadèmia i Manu Guix, com a director musical. Mamen Márquez i Vicky Gómez tornaran a ser les encarregades del “coaching” vocal i la coreografia, respectivament. Abril Zamora, Vic Mirallas i Pablo Lluch també formaran part del claustre.

“Operación Triunfo” torna a Terrassa

El càstings finals, a Barcelona

Al voltant d’un centenar de participants competeixen a partir d’aquest dilluns en el càsting final a Barcelona, que durarà un total de tres dies i en el qual es triarà als 18 aspirants que concursaran en la primera gala per a tenir l’oportunitat de convertir-se en un dels 16 afortunats que entraran a l’acadèmia d'”OT”.

Aquest dilluns, els fans podran seguir una part del primer dia del càsting en directe a través de YouTube a partir de les 10:00 hores. La resta del càsting final estarà disponible en exclusiva a Prime Vídeo el 16 de novembre en dos programes especials de 45 minuts, presentats per Xuso Jones, que recolliran el més destacat de tot el procés del càsting, amb especial atenció al càsting final i molt material inèdit.

Ja és oficial: “Operación Triunfo” tornarà el 20 de novembre des de Terrassa
To Top