Terrassa

Dos lladres roben d’una estirada una cadena d’or a Terrassa

Els sospitosos van ser detinguts poc després pels Mossos d’Esquadra

Els fets es van produir al carrer de la Rasa / ALBERTO TALLÓN

Va passar aquest cap de setmana, de matinada, en el centre neuràlgic de l’oci nocturn de Terrassa. Dos individus van assaltar un home per robar-li amb violència una cadena d’or però els Mossos d’Esquadra els van detenir poc després. Un dels sospitosos duia al damunt la joia sostreta.

Els serveis d’emergències van rebre l’alerta a les 5.30 hores. Els vigilants d’un local nocturn del carrer de la Rasa informaven d’un robatori amb violència: un home acabava de ser víctima d’una estirada. Dos delinqüents li havien arrabassat una cadena d’or que portava penjada del coll. La víctima era allà, amb els vigilants.

Trobats molt a prop

Efectius dels Mossos d’Esquadra van parlar amb testimonis i van iniciar la cerca dels lladres. Aquests havien fugit, però no gaire lluny. Segons fonts policials, els agents els van trobar a prop del lloc dels fets, al mateix carrer de la Rasa.

Les característiques físiques dels sospitosos coincidien amb la descripció facilitada pels testimonis. L’escorcoll va deixar pocs dubtes: un dels identificats duia a sobre, en una butxaca, la cadena d’or robada. Ambdós, un jove de 21 anys i un altre de 23, van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència.

Dos lladres roben d’una estirada una cadena d’or a Terrassa
To Top