Esports

El tècnic del Terrassa FC denuncia amenaces i assetjament a les xarxes socials

Gerard Garrido s’ha queixat d’aquesta situació a la roda de premsa per analitzar el partit contra el Torrent

L'entrenador del conjunt egarenc, preocupat, en el partit que ha perdut el seu equip / Nebridi Aróztegui

A la conclusió del partit entre el Terrassa FC i el Torrent CF, i ja en sala de premsa, el tècnic local Gerard Garrido ha denunciat amenaces i assetjament a través de les xarxes socials.

“No vull entrar a valorar el partit, perquè digui el que digui, rebre un assetjament per les xarxes socials terrible”, ha començat l’entrenador del Terrassa FC, que de seguida s’ha queixat que “m’escriuen personalment, amb amenaces i de tot i vinc aquí pensant què puc dir del partit, però acabarà passant el mateix de cada setmana”.

Garrido ha recalcat que l’afició que es troba sempre li ha donat suport i l’ha volgut separar de les amenaces que rep i ha dit que assumeix tota la responsabilitat de la situació de l’equip, que fins ara ha sumat només 2 dels 15 punts possibles.

El tècnic del conjunt egarenc ha comentat que “els que estem a dins ho estem patint i les nostres famílies ho estan passant malament i les persones que es desviuen perquè les coses vagin bé no es mereixen això”.

Ha lamentat que, des de la pretemporada, “les coses estiguin d’aquesta manera” i ha afegit que els jugadors, “des del primer a l’últim, m’han demostrat que estan amb mi” i “si s’ha de prendre una decisió, l’acataré”.

Sobre el que està rebent a través de les xarxes socials ha afirmat que “és molt desagradable i fa temps que pateixo i he callat” i ha revelat que es va tancar el seu compte d’X, abans Twitter, però continuen els missatges per altres plataformes com Instagram. Garrido ha insistit que “l’afició sempre m’ha mostrat molt respecte i molta estima”.

To Top