El Terrassa FC es complica la situació amb una nova derrota

Un gol del Torrent a cinc minuts per a la conclusió ha castigat als de Gerard Garrido

Jordi Cano en el moment de la millor ocasió del seu equip, que ha acabat amb la pilota al pal /Nebridi Aróztegui

Derrota per la mínima del Terrassa FC a l’Olímpic davant del Torrent. El conjunt de Gerard Garrido continua sense saber què és el triomf en aquesta lliga i va perdre davant un conjunt que va saber aprofitar una de les seves escasses oportunitats per marcar.

El Terrassa FC ha dominat a la primera meitat, i ha tingut ocasions clares per avançar-se en el marcador. Només començar, i en un llançament de córner, Jaouad ha rematat de cap i el porter visitant Leganés ha contestat amb una bona intervenció, que ha evitat el gol.

Els de Garrido han continuat amb la pilota al seu poder la major part del temps, si bé les seves accions atacants han sigut irregulars. Una rematada de Jordi Cano sense molta convicció i un xut alt del mateix jugador han estat les següents ocasions per al conjunt terrassenc.

Passada la mitja hora de joc, l’equip egarenc ha tingut la millor oportunitat d’aquest període, en un error defensiu que ha deixat tot sol a Jordi Cano. El davanter ha aprofitat el regal per plantar-se davant de Leganés, però el seu xut creuat, ha impactat en el pal.

L’última gran opció per marcar ha sigut per al Torrent, en un córner que ha rematat Kaiser i que Marcos Pérez ha resolt amb una excel·lent aturada. Poc després, s’ha arribat a la conclusió de la primera part.

A la represa el conjunt terrassenc ha tingut també més la pilota, si bé els visitants s’han atrevit una mica més en atac. Gil Muntadas, amb una falta directa que ha sortit alta, ha sigut el primer a provar fortuna.

Més tard, ho ha intentat Aythami en una acció personal, però el seu xut l’ha tocat un defensa i ha sortit a fora per poc.

També ha buscat el gol el visitant Javi Zarzo, amb un xut que ha sortit fora, prop del pal de la porteria de Marcos Pérez. De nou, Aythami, ha replicat, però sense fortuna i el seu tir ha sortit alt.

El Torrent, que ha millorat les seves prestacions ofensives en aquesta segona meitat, ha entrat sovint per la banda esquerra i en una d’aquestes arribades, el defensa central Ángel Cano ha xutat, però el porter local ha aturat la pilota. Alberto Vázquez, poc després, ha xutat massa alt per als valencians.

En el minut 85, i en una acció de fora de banda, Juanra ha centrat al segon pal i Javi Zarzo ha creuat a gol, tot i els intents del porter Marcos Pérez, que ha tocat la pilota, però no l’ha pogut rebutjar.

El Terrassa FC ha buscat el gol de la igualada i ha disposat de sis minuts d’afegit. De tota manera, els seus esforços per evitar la derrota han estat estèrils i l’encontre ha finalitzat amb triomf visitant per 0 a 1.

Al final del matx, s’han sentit bastants xiulets de l’afició, en desacord amb la situació actual del conjunt terrassenc, amb només dos punts en cinc jornades de competició.

Pel Terrassa FC han jugat: Marcos Pérez, Toledo (David Jiménez, m. 71), Víctor Morales, Jaouad, Neekens, Lucas Viña, Adri Lledó, Jofre, Gil Muntadas (Pau Salvans, m. 74), Jordi Cano i Aythami (Piera, m. 83).