Terrassa

Cap de setmana de calor a Terrassa

L’anomenat estiuet de Sant Miquel ens regalarà un parell de dies de sol i temperatures que voltaran els 30 graus a les hores centrals del dia

Ja és aquí l’estiuet de Sant Miquel, que ens reglarà alguns dies de calor més intensa del que és habitual. Més endavant ens visitarà l’estiuet de Sant Martí. Ens espera un cap de setmana de cel ras i molt de sol, amb temperatures que a Terrassa s’acostaran perillosament als 30º C., amb mínimes que no baixaran dels 19.

Aquest cap de setmana pujarà la temperatura, però a partir de dilluns s’iniciarà una davallada que ens durà a xifres més pròpies de l’entrada de la tardor. El descens s’anirà realitzant de mica en mica. Si arribem a superar els 35 º C., serà la primera vegada que això passa en un mes d’octubre.

La temperatura màxima mitjana per a finals de setembre és de 25º C. en general. Actualment ens trobem molt per sobre. Aquest final de setmana s’han fregat els 33º C. de màxima a zones de les comarques de Lleida, com per exemple a la Conca de Tremp. Divendres, la temperatura ja superava els 30º C. a diferents punts del país i fins i tot els 32 a la zona de l’Alt Empordà.

I és que divendres difícilment es va detectar cap núvol sobre la vertical de Catalunya, ni tampoc a la major part de la península Ibèrica.

To Top