Terrassa

L’edifici de l’antic Terrassa Park reobre reconvertit en l’Hotel Terrassa Confort

El nou establiment està gestionat per Panoram Hotel Management

La façana de l'establiment / Alberto Tallón

Els clients que ho vulguin podran tornar a dormir a l’edifici de l’antic Hotel Terrassa Park. L’immoble, que ha estat remodelat íntegrament, s’ha convertit, com ja va avançar Diari de Terrassa, en l’Hotel Terrassa Confort, que obre portes aquest divendres sota la gestió de Panoram Hotel Management, companyia espanyola especialitzada en la gestió d’establiments hotelers sota diferents marques.

Ubicat a l’avinguda de Santa Eulàlia, l’hotel compta amb 74 habitacions amb mides des del 19 metres quadrats l’habitació individual, aparcament privat, sala de reunions, una zona on se servirà l’esmorzar i servei de bugaderia amb rentadora, assecadora i planxa a disposició dels clients. També hi haurà un bar i un restaurant, que de moment oferirà sopars. Ambdós estaran oberts tant per als hostes com per a clients externs.

Com l’Hotel Terrassa Park, el Terrassa Confort preveu centrar-se, majoritàriament en el turisme de negocis, però no només en aquest tipus de clients. “Gràcies a la seva localització estratègica l’hotel es presenta com una alternativa perfecta per a aquells que visitin la ciutat comtal”, destaquen des de l’empresa gestora, que també presenta l’establiment com “una opció perfecta de networking en comptar amb instal·lacions orientades a celebrar reunions de feina”.

Hi treballaran 15 persones i la seva posada en marxa contribuirà a la recuperació de places hoteleres a la ciutat.

Qualificat amb tres estrelles, l’Hotel Terrassa Confort es caracteritza per ser un hotel “urbà d’ambient desenfadat”, expliquen des de Panoram Hotel Management.

“Terrassa Confort és un establiment amb un gran potencial. En aquest sentit, afrontem la seva obertura amb el convenciment que la nostra àmplia experiència com a gestors i la nostra capacitat d’adaptar-nos a les diferents característiques de cada projecte, ens ajudarà a retornar a la propietat la confiança dipositada en nosaltres per a abordar aquesta nova etapa que avui comença”, indica Guillermo Pérez Palacios, managing director de Panoram Hotel Management. “En la nostra planificació estratègica, Catalunya ha estat sempre una de les nostres prioritats, i la gestió d’aquest hotel, que suposa el quart per a nosaltres aquí, ens permet continuar fent passos endavant”, afegeix.

Amb aquesta nova incorporació, Panoram Hotel Management compta ja amb un total de quatre hotels en gestió a Catalunya, que sumen entre tots ells més de 400 habitacions.

FOTOS | El nou Hotel Terrassa Confort

To Top