Terrassa

Un centenar de joves enginyers participen en una marató d’enginy a Terrassa

L’organitza l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya i s’adreça a estudiants que hauran d’imaginar, en grups, solucions als desafiaments específics dins d’un dels sis àmbits temàtics que proposin empreses referents en l’àmbit tecnològic i industrial

L'Engihack tindrà lloc al MNACTEC / Nebridi Aróztegui

Més de 100 joves enginyers participaran dissabte a la hackató d’enginyeria “Engihack” que organitza l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya a Terrassa. El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya a Terrassa (MNACTEC) acollirà una marató en què alumnes de les escoles d’enginyeria d’àmbit industrial catalanes hauran d’imaginar solucions als desafiaments específics dins d’un dels sis àmbits temàtics que proposin empreses referents en l’àmbit tecnològic i industrial com ABB, Agbar, Celsa, el Consorci de la Zona Franca, FGC, Naturgy, Seat, la Caixa d’Enginyers i la Mútua dels Enginyers.

Des de l’organització expliquen que l’objectiu és que els participants facin propostes als grans reptes mundials actuals, fent veure als joves la seva capacitat i responsabilitat per intervenir i aportar solucions. “Serà una oportunitat i un punt de trobada entre els futurs enginyers i enginyeres i empreses”, asseguren.

Més de 100 joves, treballant en grups, disposaran de 12 hores per donar resposta als grans reptes plantejats: l’energia, l’emergència climàtica, la transformació digital, la salut de les persones, la indústria innovadora i la construcció d’una societat justa. El jurat, format per experts i pels representants de les empreses patrocinadores, premiaran les tres solucions més innovadores i efectives.

Un centenar de joves enginyers participen en una marató d’enginy a Terrassa
To Top