Esports

Hamza El Melyani, campió a Barcelona

El boxejador del Club Boxing Terrassa es va imposar a l’irlandès James McGuinness

El boxejador egarenc d'orien marroquí Hamza El Melyani, a Barcelona

El boxejador terrassenc d’orígen marroquí Hamza El Melyani es va proclamar campió de la vuitena edició del Torneig Internacional de l’Amistat de boxa olímpica celebrat a Barcelona. Amb 28 anys, El Melyani ha tornat al club on va començar a boxejar als 14 anys, el Boxing Club Terrassa.

A les ordres del que serà a partir d’ara el seu nou entrenador, el terrassenc Mustafá Amazig, El Melyani es va imposar per decisió unànime del jurat a l’irlandès James McGuinness.

El Melyani va ser el clar dominador del combat. Va derribar en dues ocasions el seu rival, al primer i al tercer assalts. En el duel preliminar, el boxejador terrassenc es va imposar al primer assalt al boxejador balear Daniel Font, del Team Tornado. Els àrbitres van haver d’aturar el combat i donar-lo per acabat, ja que Font no estava en condicions de seguir.

El proper repte competitiu per al terrassenc arribarà entre el dilluns 9 i el diumenge 15 del mes d’octubre vinent. Competirà amb l’equip del Boxing Club Terrassa a Múrcia per prendre part en el Campionat d’Espanya de clubs. En aquesta important cita, el club terrassenc hi prendrà part amb un total de 17 boxejadors, una xifra històrica per a l’entitat.

To Top