Terrassa

Cita a Terrassa per tallar-se el cabell per a una bona causa

Arriba la sisena edició del “Posa’t al seu cap”, la rapada per lluitar contra el càncer infantil

Una de les cabelleres tallades en l'edició de l'any passat / NEBRIDI ARÓZTEGUI

El raval de Montserrat de Terrassa esdevevindrà un altre cop una gran perruqueria a l’aire lliure aques dilluns, 25 de setembre. El motiu: la sisena edició del “Posa’t al seu cap”, la gran rapada multitudinària organitzada per la Policia Municipal amb un doble objectiu: recaptar diners per a la investigació del càncer infantil i conscienciar la població sobre aquesta lluita.

L’acte començarà a les 16.30 hores i acabarà a les 21. A les primeres edicions rapar-se el cabell era l’únic gest solidari que es realitzava en l’esdeveniment. A les darreres cites, però, es va omplir el ventall de possibilitats i ara els participants podran rapar-se el cabell com sempre, però també fer-se trenes o fins i tot pintar-se les ungles.

Uns 430.000 euros

Tot sigui per ajudar el propòsit de sempre: contribuir a la recerca sobre el càncer infantil. Fins l’any passat, aquesta iniciativa havia aportat uns 430.000 euros al laboratori de recerca de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, destinatari institucional de l’ajuda.

Centenars de persones responen cada any a la convocatòria / ALBERTO TALLÓN

La rapada multitudinària s’inscriu en la campanya “Policías por y para los valientes”, que durant l’any duu a terme diverses iniciatives solidàries. Una de les més significatives és l’edició d’un calendari solidari. El corresponent al 2024 va ser presentat aquest dissabte passat.

Cita a Terrassa per tallar-se el cabell per a una bona causa
To Top