A la lliga femenina, victòria de l’Egara, empat del CD Terrassa i derrota de l’Atlètic

Resultats dispars per als tres equips terrassencs de la lliga de Divisió d’Honor femenina. El Club Egara s’ha imposat per 0 gols a 3 al camp del Sardinero. Al minut 39, Marta Mitjavila ha aprofitat un penal-córner per obrir el marcador. Laura Real i Natàlia Vilanova han completat la golejada. Els tres gosl s’han marcat en només cinc minuts.

Al camp del Polo, l’Atlètic ha caigut per 2 gols a 1. Paula Ortiz ha fet l’1 a 0 per a les barcelonines al minut 3. Al 24, Patricia Álvarez ha anotat el 2 a 0. Al 43, Maria Torrent ha retallat distàncies, a la recerca d’un empat que no ha arribat.

Per la seva banda, el CD Terrassa ha sumat el primer punt de la temporada en empatar a zero al sempre difícil camp del Taburiente.