Esports

L’Audiència Nacional cita a declarar Albert Luque pel cas Rubiales

El director de futbol de la Federació Espanyola declararà com a testimoni per les pressumptes coaccions a Jennifer Hermoso després del petó no consentit de Luis Rubiales

El terrassenc Albert Luque / ALBERTO TALLÓN

L’Audiència Nacional ha citat a declarar a quatre empleats de la Federació Espanyola de Futbol com a testimonis per les pressumptes coaccions a la futbolista Jennifer Hermoso després del petó no consentit de Luis Rubiales a la futbolista madrilenya durant la cerimònia d’entrega de medalles del Mundial que la selecció espanyola femenina va guanyar el passat 20 d’agost a Sydney.

L’exfutbolista terrassenc Albert Luque, director de la selecció espanyola masculina, és una de les quatre persones que han estat cridades a declarar. Els altres són Rubén Rivera, responsable de màrqueting de la Federació; Miguel García Caba, director del departament d’Integritat; i Patricia Pérez, cap de premsa de la selecció femenina. Els quatre seran interrogats pel jutge de l’Audiència Nacional, Francisco de Jorge, instructor del cas Rubiales, que investiga la querella presentada per la Fiscalia contra el ja expresident de la Federació Espanyola de Futbol.

Divendres passat, Rubiales va declarar com a imputat a l’Audiència Nacional i va reiterar que el petó “va ser consentit” i que “en cap moment no va coaccionar a la jugadora”.

To Top