Empat de l’Atlètic i victòries de l’Egara i el Terrassa

Bons resultats dels tres conjunts terrassencs en l’estrena de la lliga masculina

Un Atlètic amb dues cares va estrenar-se dissabte a la lliga de Divisió d’Honor a San Sebastián de los Reyes empatant a cinc gols davant del Sanse Complutense. Ambdós conjunts van deixar palès el seu potencial ofensiu. L’empat, però, va deixar més satisfet a l’equip que entrena Andrés Mondo que no pas al de Xero Gasol.

Semblaven tenir un matx plàcid els de Can Salas, que manaven per 2 a 5 abans d’arribar al descans i fins i tot van poder llançar un stroke que finalment un dels àrbitres va acabar anul·lant. Excessiva relaxació a la represa dels terrassencs, que van veure com els madrilenys acabaven empatant amb dos gols al tercer període i un altre quan faltaven dos minuts per acabar.

No s’havia jugat ni un minut de partit quan el davanter terrassenc Joan Tarrés, autor de dos dels cinc gols de l’Atlètic, va inaugurar el marcador. Els madrilenys, però, van saber reaccionar i al minut 3 Eduardo González Mesones va equilibrar el partit. Els de Xero Gasol van mantenir la seva voracitat ofensiva en els primers minuts del duel i quan se n’havien disputat només quatre, el davanter Quim Malgosa va situar a l’electrònic un 1 a 2 que tornava a donar avantatge a un Atlètic que semblava disposat a resoldre el duel per la via ràpida. I quan s’estava disputant encara el primer període, Jordi Bonastre va aprofitar una bona arribada per establir l’1 a 3 amb el qual es tancarien els 15 primers minuts.

Repartiment de gols

Les hostilitats van continuar al segon període. Als cinc minuts, Manuel Rodríguez va retallar distàncies, però en el següent atac, un Atlètic molt inspirat va fer el 2 a 4 gràcies a un altre gol de Joan Tarrés. Ho intentava el Complutense, però un minut abans del descans, Pol Cabré-Verdiell va establir un 2 a 5 que semblava deixar el matx completament decantat per als visitants.

Res més lluny de la realitat. Als de Can Salas se’ls van apagar les llums i Nacho Cobos i Juan Muñoz van retallar distàncies fins al 4 a 5. L’Atlètic encara guanyava, però al minut 58, Toni Sanz va emprar un stroke per empatar.

Enric Miralles va donar el triomf al CD Terrassa

No podia tenir el CD Terrassa un millor inici de lliga. El conjunt que prepara Jordi Fitó va tornar amb els tres punts del camp del Real Club Jolaseta de Getxo, on es va imposar per 3 a 4 gràcies a un gol de penal-córner transformat per Enric Miralles al minut 59.

Després d’uns primers minuts de tempteig, Edu de Ignacio-Simó va aprofitar un llançament d’stroke per inaugurar el marcador. Era el minut 11. A l’inici del segon període, Santiago Vilallonga va signar l’empat del conjunt biscaí. Va disposar d’oportunitats el CD Terrassa per recuperar l’avantatge inicial, però es va arribar al descans amb l’empat a un gol.

A la represa, les defenses es van relaxar i van arribar cinc gols més. Tres d’ells van arribar en els cinc primers minuts. Jan Arend De Nooij va aprofitar un llançament de penal-córner al primer minut per posar per davant el Jolaseta. Només dos minuts més tard, Jan Ribas va aprofitar un refús en un altre llançament de penal per tornar a signar taules a l’electrònic. I al minut 35, quan tots dos equips buscaven sense treva la porteria rival, Daniel Armas va anotar un 3 a 2 que posava el matx molt de cara per al conjunt basc.

El CD Terrassa, però, no havia dit encara l’última paraula. El conjunt que prepara Jordi Fitó va saber reaccionar i es va acabar enduent els tres primers punts de la temporada. Al minut 41, Borja Soler va empatar a tres gols. I quan faltaven menys de dos minuts, Enric MIralles va fer, de penal, el 3 a 4 definitiu.

Victoriosa estrena de l’Egara a Las Palmas

En els darrers anys, el del Taburiente no era un camp propici per al Club Egara, que s’hi havia deixat diversos punts. Enguany, però, el conjunt que prepara Ramon Sala va començar-hi la lliga golejant per un contundent marcador d’1 gol a 4 i sumant els tres primers punts de la temporada.

En una matinal passada per aigua a Las Palmas de Gran Canaria, els del Pla del Bon Aire van saber generar hockey i van aprofitar les ocasions que van tenir.

No hi va haver gols al primer període, però a l’inici del segon, el juvenil David Rodríguez va marcar el primer gol de la temporada per al conjunt de Ramon Sala. Els terrassencs van sortir molt forts i van anotar tres gols en només tres minuts. Al minut 19, l’internacional Xavi Gispert va fer el segon gol en transformar un llançament de penal-córner. I al minut 21, Pedro Sanromà va deixar el matx virtualment sentenciat.

A diferència de duels precedents, l’Egara no es va refiar en cap moment i no va permetre que els canaris entressin dins del partit. Santiago Petosa va retallar distàncies per al Taburiente abans del descans, però en els primers compassos del tercer acte, Pere Divorra va establir un 1 a 4 que resultaria ja del tot definitiu.