Esports

Un Atlètic reforçat busca aconseguir la regularitat

Les de Jordi Carrera intentaran millorar els resultats de la temporada passada amb un equip més sòlid i experimentat

/ Alberto Tallón

L’Atlètic vol superar-se i millorar la sisena posició que va aconseguir la temporada passada a la Divisió d’Honor. Podem dir que, amb aquest resultat, el conjunt de Can Salas s’ha consolidat a la màxima categoria. Enguany, les de Jordi Carrera han construït un equip més sòlid i experimentat per donar un pas més aquesta campanya i, per què no, somiar amb la “final-four”.

És cert que l’Atlètic ha patit la baixa de la migcampista Maria Barba, però ha completat un mercat de fitxatges en què s’han incorporat jugadores de màxim nivell. Per una banda, Clara Badia torna a l’equip després de jugar diverses temporades al Mannheimer alemany. Badia és un producte de la pedrera de Can Salas, on ha jugat a totes les categories inferiors del club.

També s’ha incorporat la davantera Ainhoa Ballesteros, provinent del Júnior. Es tracta d’una internacional sub-21 amb una gran projecció.

El conjunt que entrena Jordi Carrera s’estrenarà a la lliga demà a Can Salas. S’enfrontarà al RS Tenis a les 11 hores. A priori, l’Atlètic podrà comptar amb totes les jugadores pel matx. La portera Clara Pérez, que va disputar aquest estiu l’Europeu de Mönchengladbach, va patir una lesió durant la disputa del torneig, però tot indica que arribarà a punt per al partit de demà. El RS Tenis càntabre té jugadors joves amb talent, així que l’Atlètic haurà d’imposar el seu joc per endur-se la victòria.

Jordi Carrera, entrenador de l’Atlètic: “Hem de consolidar el nostre joc”

Com arriba l’equip a l’inici de lliga? La pretemporada ha estat curta. De fet, no portem ni un mes entrenant. Hi ha jugadores que venen de l’Europeu i d’altres que no han tocat pràcticament l’stick en tot l’estiu. Tot i això, hem complert els objectius que ens hem proposat per la pretemporada i afrontem l’inici de la categoria amb moltes ganes de superar-nos.

Què pot destacar sobre la plantilla que s’ha format aquest any? L’equip ja va créixer l’any passat. Hem tingut alguna baixa important, com la de la Maria Barba, però s’han incorporat jugadores de màxim nivell com la Clara Badia, l’Ainhoa Ballesteros i la Jordina Gibert. En aquest sentit, penso que la plantilla d’aquesta temporada és més sòlida i experimentada.

Després d’acabar la temporada passada en sisena posició a la Divisió d’Honor, quins objectius es marquen enguany? El nostre objectiu principal per a aquesta temporada és aconseguir la regularitat i consolidar la nostra manera de jugar. Tenim un equip molt jove i hem de treballar al màxim partit a partit per mantenir el nostre nivell de joc.

Veu algun equip favorit per damunt de la resta? El Club de Campo. Tot i que no va ser campió la temporada passada, és, sens dubte, el més difícil de guanyar.

To Top