Un Club Egara molt seriós es proclama campió de Catalunya

El conjunt que dirigeix el tècnic Joan Vidal s’ha imposat al Júnior FC per 1 a 3

Berta Muñoz celebra amb una companya el seu segon gol de la final /Lluís Clotet

El Club Egara s’ha endut la final del Campionat de Catalunya de la categoria femenina en un gran partit de les de Joan Vidal. El conjunt del Pla del Bon Aire ha derrotat per 1 a 3 al Júnior FC, a les seves instal·lacions de Sant Cugat del Vallès.

El partit no ha pogut començar millor per als interessos de les de Vidal que, en el primer minut de joc, han marcat per mitjà de Mireia Herrero, en una acció de penal-córner.

El Júnior ha buscat amb insistència el gol de l’empat i l’ha trobat, ja al segon quart, en el minut 7, en una rematada de Mònica Hernández, massa sola dins de l’àrea.

Però l’alegria de les amfitriones ha durat ben poc perquè, dos minuts més tard, i en una jugada per la banda dreta del conjunt egarenc, Berta Muñoz ha desviat i ha aconseguit l’1 a 2.

En el tercer quart, les santcugatenques han continuat amb la seva empenta per empatar l’encontre, però les del Pla del Bon Aire han sabut contenir els atacs de les seves rivals.

I, en el minut 13 d’aquest període, les terrassenques gairebé han sentenciat la final en una nova rematada de Berta Muñoz, que ha significat l’1 a 3.

El Júnior FC ha buscat retallar distàncies sense èxit i el Club Egara s’ha adjudicat aquesta competició amb tots els mereixements i oferint una molt bona imatge.