Terrassa

Castelldefels, primera parada per al nou San Cristóbal

Un San Cristóbal amb tretze cares noves debuta a la lliga avui a les 19 hores als Canyars davant del Castelldefels, amb les baixes de Max Llovera, Joan Cervós i Guillem Hernández

Després d’una llarga pretemporada, avui arriba l’hora de la veritat per al CP San Cristóbal, que s’estrenarà a la lliga del grup cinquè de la Tercera Federació al municipal dels Canyars davant del Castelldefels. En la segona temporada del tècnic rubinenc a la banqueta del conjunt de Ca n’Anglada, els parroquials disposen d’una plantilla jove i experimentada, amb una mitjana d’edat de 25 anys. L’objectiu dels parroquials és consolidar-se a la zona noble de la taula i intentar, una temporada més, disputar el “play-off” d’ascens.

Aquest dissabte a les 19 hores, el San Cristóbal visitarà el sempre complicat camp del Castelldefels. Ho farà amb tres baixes. Els defensors internacionals andorrans Max Llovera i Joan Cervós es troben concentrats amb la selecció andorrana, mentre que el migcampista Guillem Hernández arrossega una sanció de la temporada passada i tampoc no podrà jugar.

Només deu futbolistes continuen amb relació a la temporada passada: el porter Lázaro, els defenses Óscar Sierra (42 anys), Montoro, Ricki i Max Llovera, els migcampistes Yeray i Guillem i els davanters Mario Cantí, Abde i Jordi Ranera. Fins a 12 futbolistes no continuen del passat exercici.

Entre les novetats més destacades hi ha el lateral andorrà Joan Cervós, que arriba procedent de Bòsnia, Miguel Martínez, que vé del Manresa, Àlex Otero, del Cieza, i Roger Escamilla, que afronta la seva segona etapa a Ca n’Anglada, procedent del Granollers.

Dani Andreu vol estar a dalt

“Sabem el que som capaços de fer. La mateixa competició ens marcarà l’objectiu. Tenim una il·lusió màxima per repetir el que vam fer l’any passat. El San Cristóbal ha passat a ser un dels equips favorits. Això ens dificulta les coses. Ja no podem sorprendre ningú. Tothom sap qui som”, assenyala el preparador rubinenc, que confia a disputar el “play-off”.

Andreu es mostra molt satisfet amb la plantilla que s’ha pogut confeccionar. “Tinc total confiança amb els jugadors que han arribat. Segur que s’adaptaran ben arribat. Són molt bons jugadors”.

Pel que fa als favorits, Dani Andreu contempla l’Hospitalet, l’Olot, el Prat, el Reus, l’Escala, el Tona i la FE Grama. “Aquesta és una categoria molt complicada. Qualsevol dels 18 equips pot estar a dalt o a baix. Tor estarà molt car. Ningú no s’ha de despistar”, comenta el rubinenc.

To Top