Terrassa

Més dies i activitats al Vegan Fest 2023

El festival, que enguany arriba a la seva quarta edició, es celebrarà del 15 al 17 de setembre al parc de Vallparadís

Vegan Fest 2022 al parc de Vallparadís | LLUÍS CLOTET

El Vegan Fest Catalunya, el festival vegà de renom a Europa organitzat per l’Associació Vegana de Catalunya, se celebrarà del 15 al 17 de setembre al parc de Vallparadís de Terrassa. Aquesta és la quarta edició i s’espera que superi la xifra de 30.000 assistents de l’any passat. Enguany, el Vegan Fest 2023 augmenta de dos a tres dies el calendari, incrementa l’espai de la fira i porta a Terrassa algunes de les figures més destacades, com un guanyador del Premi Nobel de la Pau.

El festival, sota el lema “Salvem la Terra”, neix per conscienciar sobre l’ètica i els drets dels animals, així com celebrar l’estil de vida vegà com a única opció sostenible per al futur del planeta.

La fira portarà a Terrassa al metge, activista i Premi Nobel de la Pau Carlos Umaña, que va rebre el guardó l’any 2017 amb la campanya internacional per l’abolició de les armes nuclears. També es desplaçaran figures com Alejandra Toloza, fundadora i CEO d’IncubaVeg i de la primera acadèmia vegana a Xile; l’activista belga Tobias Leenaert i les ànimes de la parisenca “Loba Patisserie”, Cris Massana i Martina Sampaolo.

La quarta edició del Vegan Fest comptarà com a padrina excepcional a l’actriu, escriptora i activista Núria Gago. “El seu suport a la causa vegana és un testimoni del compromís amb el benestar animal i el medi ambient”, expressen des de l’organització del Vegan Fest Catalunya.

Més dies, més activitats i més música, com a cap de cartell, el grup Sabor de Gràcia portarà la seva rumba catalana a Terrassa presentant el seu nou disc: la casa de la rumba.

El Vegan Fest 2023 tindrà diferents espais carregats d’activitats: Espai Còsmic, Jardí Galàctic, Galàxia Tofu, Terra Verda, Poble Veganoide, Espai Ioga… L’escenari principal serà l’Espai Còsmic, on es portaran a terme “showcookings” en viu a càrrec de xefs vegans nacionals i internacionals, així com xerrades de persones influents en la comunitat vegana a escala internacional. A Jardí Galàctic, els visitants podran trobar la zona habitual del mercat, que enguany és més extensa, amb una gran varietat de productes vegans i sostenibles. Per altra banda, la zona Galàxia Tofu albergarà un gran espai gastronòmic on s’oferiran les millors propostes vegetals del moment. A l’espai Terra Verda, es realitzaran diferents activitats per a un públic infantil, conta contes, espectacles infantils, pinta cars i tallers. L’Espai Ioga s’amplia i comptarà amb una gran programació per treballar cos, ment i emocions, amb diverses pràctiques de ioga, xerrades sobre benestar emocional i ioga infantil.

Entre les activitats destacades hi haurà una taula rodona sobre ecofeminisme i ètica animal. La sessió explorarà les interseccions entre el feminisme, el veganisme i la importància d’abordar l’ètica animal.

Segona edició del Vegan Chef

L’esdeveniment acollirà la segona edició del Vegan Chef Festival. Presentat per Gloria Carrión i Lorena Left, el concurs disposarà de sis nous participants que hauran de mostrar els seus dots a la cuina.

Més dies i activitats al Vegan Fest 2023
To Top