Terrassa

Tall de trànsit al carrer del Nord i Sant Leopold

La circulació quedarà tancada el dimecres 13 de setembre

Obres de la plaça Jacint Verdaguer | NEBRIDI ARÓZTEGUI

Amb motiu de les obres d’urbanització del carrer de la Mina i la plaça de Jacint Verdaguer, el dimecres 13 de setembre els carrers del Nord, entre els carrers de la Mina i Sant Joan, Sant Leopold, entre Camí del Fondo i Sant Isidre, i la Mina, entre els carrers del Nord i del Mas Adei, restaran tallats al trànsit.  

Els turismes i furgonetes podran accedir a la plaça del Doctor Robert des del carrer del Nord pels carrers de Sant Valentí, Pantà, la Rasa, Nou de Sant Pere i García Humet. També es podrà accedir a la plaça de l’Estació del Nord a través dels carrers de la Creu Gran i del Mas Adei. 

Els autocars que vulguin accedir a la plaça del Doctor Robert hauran de fer-ho pel passeig Vint-i-Dos de Juliol i el carrer de Salmerón. Els trams de carrers següents seran de doble sentit i ús exclusiu per accedir als garatges:

  • carrer de Nord (entre Sant Ignasi i la Mina) 
  • carrer de Societat (entre Nord i la Mina i entre els vials de Mina i de Sant Joan) 
  • carrer de Sant Joan (entre el Camí Fondo i Societat)
  • carrer Passeig (entre Sant Joan i Nou de Sant Pere)

AFECTACIONS AL TRANSPORT PÚBLIC

El pròxim dimecres 13 de setembre, els autobusos urbans de les línies 3, 6 i 7 circularan pel passeig Vint-i-Dos de Juliol, el carrer de Salmerón i el pont del Parc de Vallparadís.  S’anul·laran les parades de “Sant Ignasi” del carrer del Nord i “Creu Gran” del carrer de la Societat. 

Tall de trànsit al carrer del Nord i Sant Leopold
To Top