El CN Terrassa goleja per 21 a 7 el Sant Feliu i s’enfrontarà al Sabadell

El duel vallesà de quarts de final es disputarà el dimecres 13 de setembre a Can Llong

El porter del CN Terrassa, Pepe Motos, en una acció del partit de dimarts al vespre a Terrassa / LLUÍS CLOTET

El CN Terrassa s’ha classificat amb solvència per als quarts de final de la Copa Catalunya masculina de waterpolo. El conjunt que prepara Dídac Cobacho es va imposar per un contundent marcador de 21 gols a 7 al CN Sant Feliu a la piscina de l’Àrea Olímpica. Al partit d’anada, els egarencs ja s’havien imposat per 10 a 15 a Sant Feliu de Llobregat.

El dimecres 13 de setembre, el CN Terrassa s’enfrontarà al CN Sabadell a les instal·lacions de Can Llong en un dels quatre compromisos de quarts de final d’aquesta primera competició de la temporada. El guanyador d’aquest partit disputarà les semifinals el dimarts 3 d’octubre contra el guanyador del duel entre el CN Barcelona i el vencedor de la prèvia entre CN Catalunya i CN Rubí. La final i el partit pel tercer i quart lloc es disputaran el dimecres 4 d’octubre.

Agustí Pericas va anotar dos gols davant dels santfeliuencs / LLUÍS CLOTET

El capità Ricard Alarcón va ser el màxim anotador del duel de dimarts davant dels santfeliuencs amb sis dianes, mentre que Gerard Cuacos en va anotar quatre. Tot i que el CN Sant Feliu va obrir el marcador, els jugadors de Cobacho van respondre empatant ràpidament i avançant-se per 2 a 1. A la fi del primer quart, el CN Terrassa ja comandava amb una diferència de dos gols (4-2).

A mesura que avançava el partit, el CN Terrassa va mantenir el domini. En començar el segon quart, una nova diana de l’equip egarenc va agafar més distància en el marcador, tot i això, els de Sant Feliu, van reaccionar ràpidament i van anotar el seu tercer gol (5-3). Els egarencs van arribar al descans amb una còmoda avantatge de 9 a 4.

En el tercer període, els terrassencs van continuar dominant, demostrant la seva superioritat, i ampliant l’avantatge. Els egarencs van anotar cinc gols més, mentre que els del Sant Feliu només en van fer un. Al final del tercer acte, el marcador reflectiu un ja definitiu 14 a 5.

L’últim tram del partit, va servir per ampliar l’avantatge amb un parcial de 7 a 2 fins a establir el 21 a 7 definitiu. El CN Terrassa va acabar superant l’eliminatòria per 19 gols de diferència.

Dijous, presentació de la lliga espanyola

Aquest dijous a les 12 hores se celebrarà a la pista de frontennis del CN Barcelona l’acte oficial de presentació de la temporada de la Divisió d’Honor masculina i femenina, una temporada en la qual el Barceloneta i el Sabadell defensaran els títols en la categoria masculina i femenina respectivament.