Els Dragons tanquen la temporada amb una derrota per 0 a 55 a Munic

Escandalosa derrota dels Barcelona Dragons al camp dels Munich Ravens en la darrera jornada de la conferència central de la Lliga Europea de futbol americà. El conjunt que prepara el mexicà Gabriel Sánchez s’ha acomiadat de la temporada en penúltima posició de la seva conferència, amb els mateixos guarismes de 2 victòries i 10 derrotes que el cuer, els Milano Seamens.

Al primer quart, els muniquesos van deixar el duel pràcticament sentenciat amb un parcial de 0 a 20. Un altre “touchdown” en el segon acte va situar un 0 a 27 a l’electrònic. A la represa, els alemanys van signar tres “touchdowns” més, en un parcial de 0 a 21. I van tancar el partit al quart període amb un 0 a 7.

Els guanyadors de la conferència central de la Lliga Europea han estat els Stuttgart Surge, amb 10 victòries i només 2 derrotes. Els Tirol Raiders han acabat segons amb 8 i 4, seguits dels muniquesos amb 7 i 5 i els Helvetic Guards amb 3 i 9. Amb 2 i 10, tanquen la conferència barcelonins i milanesos. Només els Prague Lions de la conferència est han signat un pitjor resultat, amb 1 sola victòria i 11 derrotes.

Els Dragons van guanyar els seus dos primers partits, a Terrassa contra els Helvetic Guards i a Milà davant dels Milano Seamen. Des de llavors, ho han perdut tot.

El conjunt català, que ha jugat aquesta temporada els seus partits a l’Estadi Olímpic de Terrassa, està negociant la possibilitat de continuar la temporada vinent utilitzant l’Olímpic com a instal·lació principal.