Terrassa

Les ventades activen el pla VENTCAT a Terrassa

S’activa la fase d’alerta del pla Inuncat per la intensitat de pluges a Catalunya i a Terrassa s’esperen fortes ràfegues de vent

Protecció Civil ja ha activat la fase d’alerta del pla Inuncat aquest cap de setmana per la intensitat de pluges, que poden caure especialment durant el dia d’avui i al vespre al litoral i prelitoral sud del país i al sud de Catalunya. Segons el Meteocat, a Terrassa, però, el temps es preveu estable i la pluja no arribarà a la ciutat.

Segons les darreres previsions meteorològiques, les comarques que es veuran afectades per un risc més elevat de patir puges molt intenses són el Montsià, el Baix Ebre, la Ribera d’Ebre, el Baix Camp i el Tarragonès. La gota freda, més coneguda pels meteoròlegs com a DANA, arriba de manera indirecta a Catalunya i manté en alerta totes les comunitats autònomes tret de les Canàries. De moment, ja ha afectat amb molta força el País Valencià, sobretot les comarques de Castelló, on ha descarregat 185 litres a Borriol, a la Plana Alta.

Previsió del temps a Terrassa

Durant el cap de setmana s’esperen cels ennuvolats, però la previsió indica que no hi haurà ruixats. Aquesta tarda de dissabte hi haurà núvols, però s’hi veuran algunes clarianes, i a la nit les nuvolades seran cada cop més grans.

Pel que fa a diumenge, trobarem el cel poc ennuvolat al matí. A la tarda, hi haurà intervals de núvols alts, i a la nit els núvols alts taparan el cel. Atenció amb el vent. El CECAT manté en fase prealerta el pla VENTCAT. A partir del matí i fins al vespre s’esperen fortes ràfegues de vent. També hi haurà una lleugera pujada de les temperatures. La màxima serà de 28 graus i la mínima, de 18 graus.

Les ventades activen el pla VENTCAT a Terrassa
To Top