Comarca

La pluja anul·la activitats de la festa major a Matadepera

El clima ha obligat a modificar el programa de dissabte i diumenge de festa major

Els ruixats que van caure aquest dissabte a Matadepera van obligar a modificar el programa de festa Major. Els principals actes del poble es van veure alterats, tal com va anar informant l’organització: El popular Sopar de Germanor, la cursa popular, les sardanes de la Cobla Contemporània que havien de tocar a la plaça del Casal i el concert de “Orella d’Ós es van haver de suspendre, i l’actuació del grup Dinàmica Quartet, els Disfounders i el DJ Santi Sánchez es va traslladar al pavelló Primer d’Octubre.

Programa de diumenge

Aquest diumenge s’espera pluja la major part de la jornada i també hi ha hagut modificacions al programa. El quart dia de Festa Major que estarà marcat no només per la pluja que pot afectar altres actes sinó també per una Cercavila amb gegants que s’ha anul·lat per la pluja i el fugaç pas de la Vuelta Ciclista, a l’hora de dinar.

Els actes d’aquest matí han arrencat a les 9 hores amb dues competicions, el torneig de Festa Major i les finals del torneig d’hoquei herba, però també amb la plantada de gegants a la plaça de l’Ajuntament. A les 10, un parell de competicions més: l’Open BTT i el Torneig de Frontong. I també a les 10, el tast dolç des de la plaça de l’Església. A les 11 s’ha realitzat l’Ofici Solemne però també el Billar, i a les 12, s’ha anul·lat la Cercavila, que havia d’arrencar a la plaça de l’Ajuntament.

I a partir de quarts de dues, un dels moments insòlits que tindrà aquesta Festa Major: el breu pas de la volta ciclista a Espanya, “La Vuelta, que està previst que a aquesta hora comenci a passar la comitiva per l’avinguda del Mas Sot / Passeig Matadepera, i posteriorment, a la rotonda de la carretera de Talamanca. El trànsit es tallarà a les 14.00h i entre les 14.15h i les 14.30h està previst que passin els ciclistes. Estarà prohibit estacionar a l’Avinguda Mas Sot, Plaça Vidal i Barraquer i Passeig Matadepera.

To Top