Terrassa

Alerta per risc d’inundació a Terrassa

Recomanen seguir els consells d’autoprotecció davant les incidències que pugui generar la pluja intensa durant les pròximes hores

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha activat aquest dissabte al migdia el Pla d’Emergència Municipal en fase d’alerta pels incidents que es puguin generar davant del risc d’inundació a causa de la previsió de pluja intensa durant les pròximes hores. D’acord a les previsions actualitzades del Servei Meteorològic de Catalunya, es preveu que des de dissabte, i durant tot el diumenge, es pugui superar el llindar d’intensitat de pluja de més de 20mm/30min.

Els xàfecs poden venir acompanyats de tempesta i localment de fenòmens de temps violent. A Terrassa, el risc per intensitat de pluja és moderat aquest dissabte. A partir de les 2 h i fins les 14 h de diumenge, el risc serà alt i fins les 20 h de demà, serà baix. Així i tot, es recomana seguir els consells d’autoprotecció davant les incidències que es puguin generar pel risc de pluja intensa durant les pròximes hores.

Alerta per risc d’inundació a Terrassa
To Top