Matadepera

“Només sí és sí” a la Festa Major de Matadepera

Durant la Festa Major de Matadepera hi haurà un Punt Lila, un servei d’atenció i informació permanent per a una festa segura

Campanya "Només sí és sí" de l'Ajuntament de Matadepera

La Regidora de Benestar social i el Punt Jove de Matadepera, amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Occidental, tornen a activar la campanya ‘només sí és sí’, per gaudir d’una Festa Major segura i lliure de sexisme, violència masclista LGBT-fòbia.

La població tindrà a la seva disposició el servei de “Punt Lila“, un espai segur d’informació, atenció i ajuda contra les agressions masclistes i LGBT-fòbiques en espais d’oci nocturn. Estarà disponible el divendres 25 i dissabte 26 d’agost durant la nit. El Punt Lila estarà ubicat a l’espai de concerts, a la carretera de Sabadell, i compta amb personal itinerant per l’espai de festa.

Si es marxa cap a casa, es poden seguir les indicacions del camí segur, un trajecte senyalitzat, segur i lluminós a disposició de la població, per tal de prevenir possibles assetjaments, abusos i agressions sexuals, masclistes i/o LGBT-fòbiques.

To Top