Terrassa

Restablert el subministrament d’aigua al barri de Sant Llorenç

Una rebentada havia deixat sense aigua un dipòsit distribuidor que dóna servei al barri

Els veïns del barri de Sant Llorenç ja tenen aigua. L’avaria en el subministrament que afectava des d’ahir alguns veïns del barri de Sant Llorenç de Terrassa ha estat subsanada finalment aquest diumenge a la tarda. Una rebentada va deixar sense aigua un dipòsit distribuidor que dóna servei al barri. Els tècnics han treballat inmtensament per sol·lucionar el problema i han pogut solucionar el problema. Dissabte al vespre, l’Ajuyntament va comunicar que havia ampliat l’equip tècnic de TAigua per tal de resoldre el problema el més aviat possible.

A primera hora de la tarda, l’afectació ja s’havia reduït a només et blocs: la plaça de la Font Soleia, blocs 22, 23 i 24; i plaça de la Font de la Tartana, blocs 12, 13,15 i 16. La previsió era que se solucionés completament durant la tarda d’aquest diumenge. Unes incidències de darrera hora han retardat les previsions inicials, però s’ha acabat solventant.

Com a mesura provisional, l’Ajuntament va habilitar el poliesportiu municipal de Sant Llorenç (carrer Castellsapera, 7) per a tots aquells que vulguessin anar-hi a buscar aigua. Es van revisar també les fonts del barri per tal que servissin per donar abastiment fins que no se solventés la incidència.

Els veïns estaven sense aigua des del matí del dissabte. Aquesta circumstància ha coincidit amb les elevades temperatures que es registren aquest cap de setmana a la ciutat. Un d’ells, Sergio Marcilla, explicava a Diari de Terrassa: “Hem passat gairebé tot el dia sense aigua corrent. Ens trobem en plena onada de calor i ens estem “assecant” a casa sense poder fer res, Només podem recollir aigua de la font de la plaça”.

Prohibició de veure aigua de l’aixeta a Can Trias

Aquesta mateixa setmana, alguns carrers de Terrassa i bona part de la zona de Can Trias, que pertany a Viladecavalls, van veure com no podien utilitzar l’aigua de l’aixeta ni per beure ni per cuinar a causa d’una concentració anormal d’alguns paràmetres a l’aigua de la zona. Es van instal·lar tres punts de subministrament d’aigua potable.

To Top