Esports

Els Barcelona Dragons es queden a les portes de la remuntada i cauen a l’Olímpic per 28 a 33

El conjunt que prepara Gabriel Sánchez va perdre a l’Olímpic per 33 a 28 contra el conjunt italià dels Milano Seamen

El "safety" Luke Glenna intenta aturar un adversari amb l'ajuda d'un company / Barcelona Dragons

Els Barcelona Dragons van caure per 28 a 33 amb els Milano Seamen a l’Estadi Olímpic de Terrassa. El conjunt barceloní va encaixar un contundent 23 a 7 en els dos primers quarts i, tot i que va dominar en els dos darrers, no va poder protagonitzar la remuntada.

En el primer quart, els italians van avançar-se amb un parcial de 6 a 0, que van incrementar en el segon període, amb un 17 a 7 demolidor. En el tercer quart, els Barcelona Dragons van retallar diferències amb un 3 a 7 i, en el quart definitiu, també van guanyar-lo parcialment amb un 7 a 14 que, finalment, va ser insuficient per poder capgirar el resultat a favor seu.

El pròxim compromís dels Dragons serà dissabte vinent, de nou a l’Estadi Olímpic, a partir de les 19 hores, amb el Stuttgart Surge com a contrincant. L’equip que entrena el tècnic Gabriel Sánchez, després d’aquesta derrota, ocupa la penúltima posició de la Conferència Central, amb un bagatge de dues victòries i set derrotes, el mateix balanç que l’últim classificat, que és, precisament, el Milano Seamen.

Els dos següents partits dels Barcelona Dragons seran al camp del Paris Musketeers, el dia 26 d’agost a l’Estadi Jean-Bouin, mentre que l’últim de la fase regular serà el 3 de setembre, en un encontre que els enfrontaran als Munic Ravens.

To Top