La tanda de penals deixa fora el San Cristóbal de la Copa Catalunya

El matx de la segona ronda davant de l’Hospitalet ha acabat amb empat a un gol al final dels noranta minuts reglamentaris

El davanter local Roger Escamilla pugna amb el latertal dret dels riberencs Rubi / Lluís Clotet

La tanda de penals ha decidit l’eliminació del San Cristóbal al matx de la segona ronda de la Copa Catalunya que l’ha enfrontat al CE L’Hospitalet al Municipal de Ca n’Anglada. El partti ha finalitzat amb empat a un en el marcador i, als penals, els riberrencs ahn encertat quatre dels seus cinc llançaments mentre que els de Dani Andreu només n’han convertit tres.

En els primers instants del primer temps ha tingut més la pilota el conjunt visitant, encara que la primera aproximació l’ha protagonitzat Adri Montoro, amb una bona centrada per la banda dreta, que no ha trobat cap company rematador.

Ha contestat l’Hospitalet, amb una acció de Sanku que Rubi no ha pogut culminar amb èxit. A partir del minut 13, i després una rematada de Joel Arimany que ha estat a punt de sorprendre el porter Aliaga, els parroquials han ofert els seus millors moments en atac.

En el minut 18, Miguel Martínez ho ha intentat, amb un llançament de falta directe que ha sortit fora. Un minut més tard, Enric Vallès ha fet una bona passada a Roger Escamilla, que no ha pogut rematar amb comoditat i la pilota l’ha aturat Aliaga sense problemes.

El porter de l’Hospitalet Aliaga refusa una pilota davant del davanter local Raúl Pérez / Lluís Clotet

Després, els riberencs han recuperat una mica el control del joc de nou i, en el minut 24, Óscar Gómez ha servit una bona pilota a Joel Laso, que ha engaltat un bon xut, que el porter local Lázaro ha pogut evitar.

En el minut 33, de nou ha estat Joel Laso qui ho ha intentat pels de Joan Sánchez, però la seva rematada final ha sortit per sobre del travesser de la porteria del San Cristóbal.

I, tres minuts després, ho ha provat el centrecampista Enric Vallès pels locals, però el seu xut l’ha interceptat el porter del conjunt riberenc. Sense més ni més a ressaltar, s’ha arribat al descans.

Pilota al travesser

La segona meitat ha començat amb un ensurt a la porteria del San Cristóbal. Al cap de pocs segons del seu inici, Lobato ha xutat amb molta intenció i la pilota s’ha estavellat al travesser de la porteria defensada per Lázaro.

Un cop superat el sobresalt, els d’Andreu han començat a funcionar millor en tasques atacants i, en el minut 6, i després d’algunes arribades sense poder definir, han marcat, si bé el gol ha estat anul·lat per fora de joc.

Ha centrat Roger Escamilla des de la banda dreta i Joel Arimany ha trobat la xarxa de la porteria contrària, però l’àrbitre, a instàncies del seu assistent, ha invalidat l’acció.

El signe del partit ha canviat en el minut 64, amb el 0 a 1, gol d’Albert López en una acció individual que ha concretat amb una canonada imparable que ha superat al porter dels parroquials Lázaro.

Ha pogut augmentar la seva renda en una jugada personal de Sanku que Lázaro ha enviat a córner. El San Cristóbal ha incrementat la seva pressió per tal de trobar l’empat i, en un córner, en el minut 75, Jordi Ranera s’ha avançat a tots els defensors de l’Hospitalet i, de cap, ha aconseguit el gol de la igualada.

Fins a la conclusió de l’encontre, tots dos equips han intentat decantar la balança a favor seu, però no hi ha hagut oportunitats destacables de gol en cap dels dos bàndols, excepte una rematada de Guillem, ja al temps afegit, que ha sortit fora per ben poc. Tot ha quedat pendent de la tanda de penals per dirimir qui passava a les semifinals d’aquesta competició.

Jordi Ranera, Joan Cervós i Roger Escamilla han marcat els seus llançaments, mentre que Miguel Martínez ha xutat fora i Aliaga ha aturat l’intent d’Adri Montoro. Pels riberencs, han encertat Ton Alcover, Joel Laso, Raúl Martínez i Aliaga mentre que Sanku, exjugador dels parroquials, ha xutat fora.

“Un partit com es preveia”

A la conclusió de l’encontre, el tècnic local Dani Andreu ha assenyalat que “ha estat un partit com es preveia, amb pocs gols, poques ocasions, molta lluita i molta intensitat” i ha afegit que “l’empat final, entre cometes, podem dir que és just i els penals és una loteria i ells tenen bons jugadors i ho han aprofitat”.

Andreu ha manifestat que “la posada en escena de l’Hospitalet, tant a la primera com a la segona part ha estat millor que la nostra i a nosaltres ens ha costat agafar el punt, però un cop ha passat aquest moment, hem agafat el ritme de partit i la posició al camp” i ha apuntat també que “podíem haver guanyat, però també podíem haver perdut, perquè amb el seu gol pintava malament”.

L’entrenador dels parroquials ha dit que “estic content per la imatge i per tot el que hem mostrat, però som conscients que hem de millorar en moltes coses” i del gol anulat a Joel Arimany, ha assegurat que “era gol legal”.

Andreu considera que “ens han arribat dos partits de competició oficial en un moment prematur i per sort hem donat bona imatge, però la pretemporada és per anar provant coses i sense l’obligació de competir d’aquesta manera”.

Per la seva banda, el defensa central i capità de l’equip en aquest compromís Ricki Calamardo ha afirmat que “ha sigut un partit molt igualat i així ho suposàvem i hem encaixat un gol que ens ha fet mal, però hem sabut sobreposar-nos i hem empatat de seguida”, amb un gol d’estratègia, “molt habitual en aquest camp”.

El jugador del San Cristóbal ha declarat també que “ells han començat més forts i tenien més la pilota, però a la primera part hem arribat amb més perill i els penals ja sabem com van, algun dia tens més sort i més encert i altres dies en tens menys”.

Alineacions

CP SAN CRISTÓBAL. Lázaro, Adri Montoro, Max Llovera, Ricki, Joan Cervós, Guillem, Enric Vallès, Raúl Pérez, Miguel Martínez, Roger Escamilla i Joel Arimany. També han jugat Abde, Jordi Ranera, Guillem Vila.

CE L’HOSPITALET. Aliaga, Rubi, Guillem Pardo, Oumar, Marc Vicente, Mamau, Tpon Alcover, Lobato, Óscar Gómez, Joel Laso i Sanku. També han jugat Albert López, Raúl Martínez.

Àrbitre. Josep Ollé Lladó (Delegació de Tarragona). Ha mostrat targeta groga als locals Guillem Vila, Guillem i Ricki i al visitant Marc Vicente.

Gols. 0-1, minut 65, Albert López; 1-1, minut 75, Jordi Ranera. Penals: 3-4