Sarai Gascón i Àlex Villarejo, a tocar del podi a la jornada final del Mundial

La terrassenca marxa de Manchester amb un or i tres bronzes i el seu company d’equip amb un bronze

La delegació espanyola que ha competit a Manchester

Els nedadors terrassencs Sarai Gascón i Àlex Villarejo van tancar diumenge la seva participació al Campionat del Món de natació adaptada de Manchester amb dos molt bons resultats en les seves darreres proves.

Villarejo es va classificar cinquè en els 100 metres braça S12 amb un registre d’1’05″69. Per la seva banda, Gascón va classificar-se en quarta posició en la darrera prova de la competició, el relleu mixt dels 4×100 metres lliure de 34 punts. Juntament amb Nahia Zudaire, Iñigo Llopis i Ariel Schrenk van assolir un registre de 4’10″08, aconseguint batre el rècord d’Espanya de la distància. En els 50 lliure S9, Gascón es va classificar en cinquena posició amb un temps de 29″56.

L’equip paralímpic espanyol de natació ha tancat aquest Mundial amb un total de 28 medalles (6 d’or, 13 de plata i 9 de bronze). Espanya ha acabat vuitena en el medaller i ha assolit nou places de classificació per als Jocs Paralímpics de París 2024.

Sarai Gascón s’ha penjat un or (4×100 estils mixt 34 punts) i tres bronzes (200 estils, 100 lliure S9 i el relleu de 4×50 estils mixt 20 punts). Àlex Villarejo ha tancat el seu primer Mundial amb una medalla de bronze en els 100 braça SB12.