Terrassa

Uns 2.000 joves de la diòcesi de Terrassa, a la trobada de Lisboa amb el Papa

Aquesta peregrinació l’ha presidit el bisbe Salvador Cristau, a qui han acompanyat 16 preveres, els seminaristes i un gran nombre de catequistes

Un dels actes celebrats a Portugal durant aquests dies

Més de 2.000 joves de la diòcesi de Terrassa han participat en la Jornada Mundial de la Joventut a Lisboa que s’ha celebrat entre els dies 30 de juliol i 6 d’agost. Aquesta peregrinació l’ha presidit el bisbe Salvador Cristau, a qui han acompanyat 16 preveres, els seminaristes i un gran nombre de catequistes.

Els grups de joves eren procedents de les parròquies del Sant Esperit, Sant Valentí, la Sagrada Família, la Santa Creu i Sant Llorenç de Terrassa, Viladecavalls, Ullastrell, Matadepera, Sant Pere de Rubí, Valldoreix, Mira-sol, Sant Cugat, Sant Fèlix, Sagrat Cor, Sant Roc, Sagrada Família i Santa Creu de Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Polinyà, Sentmenat, Mollet del Vallès, Parets del Vallès, Sant Fost de Campsentelles, Granollers, Montornès del Vallès, Caldes de Montbui, la Garriga, l’Ametlla del Vallès i Cardedeu, que anaven amb la Delegació de Joventut, el delegat de la qual és mossèn Àlex Serra. A més hi han participat alumnes d’escoles d’institucions religioses i moviments eclesials.

Els joves, instal·lats a la població d’Alcabideche, han participat en un gran nombre d’actes: catequesi dels bisbes, pregàries i Misses i, especialment han participat en els actes presidits pel Sant Pare, el Via Crucis de divendres, la Vetlla de Pregària de dissabte i la Missa de cloenda del diumenge. A més, han conviscut amb joves d’altres parròquies.

El Papa Francesc, durant aquestes trobades a terres portugueses, els ha traslladat tres idees per ser joves cristians i deixebles missioners, que són resplendir, escoltar i no tenir por.

To Top