Terrassa

Dues adopcions d’èxit de mascotes a Terrassa

Les vides de la Neula, el Ron i el Whip han fet un gir de 180 graus després de ser adoptats

El Centre d’Atenció d’Animals Domèstics (CAAD) de Terrassa juga un paper fonamental en la cura d’animals abandonats al municipi. Els voluntaris de la protectora treballen cada dia per donar una segona oportunitat als que arriben, però necessiten que la gent els adopti. I més a l’estiu. És la temporada en què hi ha més abandonaments i quan més pateixen per les altes temperatures.

El CAAD anima a l’adopció de mascotes a l’estiu

Les vides de la Neula, el Ron i el Whip han fet un gir de 180 graus després de ser adoptats.

Javier Véliz, 41 anys – la Neula

El Javier és voluntari del Centre d’Atenció d’Animals Domèstics (CAAD) i ja fa dos anys que va adoptar la Neula. Quan era al centre, li van detectar un tumor al cap. Havia de sortir immediatament de la protectora, ja que preveien que li quedaven tan sols dos mesos de vida. Afortunadament, el fet de ser acollida li ha salvat la vida. Va sortir amb un tractament de cortisona, però ara ja fa temps que no ha de prendre res. De fet, acaba d’arribar de vacances. El Javier i la Neula han estat vuit dies als Pirineus, on han estat pujant i baixant muntanyes. El Javier assegura que “si un gos està malament al centre i arriba a una casa, millora tant que és capaç de viure molts anys. Si s’hagués quedat a la protectora, probablement hauria mort”.

Alba Solvas, 37 anys – el Ron i el Whip

El Ron i el Whip són dos gatets que van ser trobats a les escombraries. Ja menjaven sols, però un d’ells no sabia orinar i l’havien d’estimular. És per això que van anar a una casa d’acollida. L’Alba, tècnica de Benestar Animal, no tenia pensat adoptar cadells, ja que són els que tenen més facilitat per trobar una nova llar, però els va veure tan units i contents en el seu nou refugi, que li va resultar impossible deixar-los marxar. Des de llavors, formen part de la seva família. Va escollir els noms en record a dos gossos que ja van ser adoptats del centre d’atenció d’animals de Terrassa. Encara els recorda amb estima i nostàlgia. En el cas dels gats, es recomana adoptar un mínim de dos. “Per la relació que tenen entre ells, i perquè es crea un vincle molt fort. A més, aprenen a posar límits i també a respectar-los”, explica l’Alba.

Més de 100 animals esperen al CAAD de Terrassa per ser adoptats

To Top