Terrassa

Més de 100 animals esperen al CAAD de Terrassa per ser adoptats

Et presentem alguns dels animals que busquen una nova família

Un dels gossos que viuen actualment al CAAD / Nebridi Aróztegui
L’estiu és una època en què, malauradament augmenten els abandonaments de mascotes i baixen les adopcions. Actualment, 100 gossos i 30 gats estan a l’espera de ser adoptats al CAAD per instal·lar-se a una llar on poder trobar una nova vida, fora de la gàbia.

Aquests són alguns dels animals que busquen una nova família:

Duque

El Duque va ser trobat en una terrassa, desesperat, amb molta gana i sense menjar. Tot i que ha creat un molt bon vincle amb els voluntaris del centre, s’atabala en excés quan és a la gàbia. De fet, quan va arribar a la protectora es posava tan nerviós que es llançava contra la porta de la gàbia. Els voluntaris veuen com s’està consumint dia a dia i només té cinc anys. El Duque vol que algú li faci companyia i li doni la confiança que necessita.

Ryuk

Quan el Ryuk va arribar al centre, evitava en tot moment les persones. Ara les busca i es mostra afectuós amb elles. La gàbia, però, el desespera. Els seus primers dies al CAAD, tenia molta por d’entrar-hi i s’arraconava. Quan visita la veterinària se’l veu molt més tranquil, igual que quan surt a passejar. El Ryuk és un gos que necessita companyia, algú amb qui pugui compartir temps i espai.

Rufo

El Rufo va aparèixer fa dos anys lligat a la protectora. A diferència de la majoria, ell sí que va tenir un propietari i una casa. Tot i això, des del moment que va arribar al centre se l’ha vist trist. Només l’han pogut veure gaudir quan es mulla als punts de refresc. Els voluntaris asseguren que “mai és agressiu i es comporta perfectament amb els altres gossos. Si venen a fer-li alguna visita, estem segurs que se l’emporten”.

Duquesa

La Duquesa tenia una casa, però va arribar al centre d’acollida perquè la seva propietària no podia fer-se’n càrrec. La seva entrada al CAAD no va ser fàcil. Al principi, mai es deixava tocar i es llençava a sobre de la gent. Afortunadament, el seu comportament va canviar gràcies al treball dels voluntaris. La Duquesa ja fa més d’un any que està a la protectora i vol un nou propietari que li doni una casa i, sobretot, l’amor que necessita.

Lady

La Lady va néixer i viure al carrer. Una família la va adoptar, juntament amb el seu germà mascle. Més tard, van deixar-los al centre. El mascle ja va ser adoptat, però la Lady fa temps que espera que algú li doni una nova vida. Els primers dies a la protectora van ser complicats. Es comportava de forma agressiva, però amb el pas del temps ha canviat totalment la seva conducta. Ara només vol que li facin carícies.

El CAAD anima a l’adopció de mascotes a l’estiu

Més de 100 animals esperen al CAAD de Terrassa per ser adoptats
To Top