Terrassa

Tallen la Rambla per obres al Mercat

La restricció s’aplicarà de l’1 d’agost al 4 de setembre al tram entre els carrers de Goleta i la Rasa

Usuaris pujant aquest matí al bus, al tram que dimarts es tallarà al trànsit /Nebridi Aróztegui

Amb motiu de les obres de reparació del Mercat de la Independència, a partir de dimarts 1 d’agost i fins al dilluns 4 de setembre, el vial de circulació sentit nord de la rambla d’Ègara, entre els carrers de la Goleta i de la Rasa, restarà tallat al trànsit.

Afectacions al transport públic

Els autobusos de les línies urbanes i interurbanes que circulen sentit nord (a excepció dels de les línies interurbanes C2 i C5) es desviaran pel carrer d’Arquimedes. S’anul·laran les parades del vial de circulació sentit nord de la rambla d’Ègara als punts de «Doré», «Estació» i «Mercat». També s’anul·laran les parades dels carrers de la Rasa i Nou de Sant Pere, «plaça Didó» i «Creu Gran».

Plànol municipal amb les rutes alternatives durant el període de restricció.

D’altra banda, s’habilitaran tres parades al carrer d’Arquimedes entre els carrers de Watt i de l’Infant Martí, de Columel·la i de Gutenberg, i de Volta i del Pare Llaurador. Pel que fa als autobusos de les línies interurbanes desviades pel carrer d’Arquimedes, aquests s’aturaran a la parada habilitada entre els carrers de Columel·la i de Gutenberg, i en el cas de les línies M8A, M11 i M12, també a la parada d’Arquimedes, entre els carrers de Volta i del Pare Llaurador.

Accessos als aparcaments

Es podrà accedir a l’aparcament de l’Ajuntament-Mercat des de la plaça de Clavé, per la Rambla i el carrer de la Goleta. La sortida sentit nord s’haurà de fer pels carrers de Grànius i d’Arquimedes. Mentre duri el tall, el carrer de Grànius, serà de doble sentit.

Bastides per a les noves lluernes del Mercat

Tallen la Rambla per obres al Mercat
To Top