Terrassa

Confirmat: el cadàver trobat a Terrassa és el de la desapareguda

La Bersabé serà acomiadada aquest dissabte vinent

Moment d'un dels operatius de cerca / POLICIA MUNICIPAL

Bersabé Sánchez serà acomiadada aquest dissabte. Ja es pot confirmar: el cadàver trobat el passat 15 de juliol en un paratge boscós és el de la Bersabé, la veïna de Terrassa que havia desaparegut uns dies abans, el 4 de juliol.

Aquell dia, la Bersa, de 77 anys, malalta d’Alzheimer, va sortir de casa per passejar el seu gos, un bichón maltès. No va tornar-hi. Segurament es va desorientar. Ja li havia passat altres vegades. Dos anys abans, per exemple.

La família d’aquesta veïna de Ca n’Anglada va denunciar-ne la desaparició i els serveis d’emergències van posar en marxa operatius de cerca. El gos sí que va aparèixer. Va ser el diumenge 9 de juliol. El van veure a Torre-sana, prop del carrer de Salamanca. Pel que sembla, va escapar, però la Policia Municipal el va agafar a prop del parc de Vallparadís, ja al Centre. Portava herbes i punxes en el pèl, del que es deduïa que havia estat en zona boscosa.

La troballa

Es va buscar la dona a la riera de les Arenes i en diversos sectors de l’Anella Verda, sobretot en l’extrem est de Terrassa.

Familiars i coneguts de la desapareguda van organitzar per al 15 de juliol, dissabte, un operatiu de cerca massiva per aquests contorns. La cita era a Castellarnau. Aquest mateix dia es va trobar un cos sense vida en un paratge pròxim a Torre-sana. El bichón maltès no es volia moure d’aquest sector quan el duien allà.

Tot apuntava al fet que el cadàver corresponia a la dona desapareguda. Ha estat corroborat. A Funerària Terrassa s’informa de la vetlla i la cerimònia. Aquesta s’oficiarà aquest dissabte, a les 12 hores.

Confirmat: el cadàver trobat a Terrassa és el de la desapareguda
To Top