Esports

Els Dragons preparen una gran festa per al partit contra els París Musketeers

Música, promocions d’entrades gratuïtes i visita d’exjugadors aquest dissabte a l’Estadi Olímpic

Aquest dissabte l’Estadi Olímpic de Terrassa acollirà el partit dels Barcelona Dragons corresponent a la novena jornada de la lliga europea contra París Musketeers. La franquícia catalana ha previst un programa especial d’esdeveniments de cara als espectadors. En aquest sentit, el programa és molt ampli. L’espai reservat per a la Power Party prèvia al partit començarà, com és habitual, a les 14 hores a la zona del gol nord. En aquest punt es faran diferents esdeveniments ja preestablerts com castells inflables per als més petits, música en directe, foodtrucks i altres activitats. A això se sumarà l’ampliació de diferents llocs i la participació “quarterback” local, Conor Miller, que estarà present per xerrar amb ell, signar autògrafs i fer-se fotos amb els aficionats. A més, la festa s’allargarà fins a les 18.15 hores.

Per altra banda, els Barcelona Dragons sumen una nova promoció a la seva àmplia xarxa d’ofertes (com 2×1 amb el carnet Jove, el descompte del 50% de les entrades per a ciutadans de Terrassa o promocions per als més petits) que consisteix en l’entrada totalment gratuïta a aquells menors de 18 anys que vagin al partit amb la samarreta de futbol americà del seu equip.

A tot això, cal sumar-hi el fet que la franquícia organitzarà, per primera vegada, un espectacle a la mitja part del partit. L’artista convidat serà Faraji Omar Wright, més conegut com a Rexx Life Rej, un raper i cantant que ha llançat cinc àlbums que van tenir un èxit internacional d’alta categoria. El nordamericà té un fort vincle amb la música lligada a l’esport i va ser jugador de futbol americà a l’equip de la Universitat Estatal de Boise.

A més, visitaran l’Estadi Olímpic alguns jugadors dels Barcelona Dragons dels anys 90 com Jesús Angoy, Vicenç Rodríguez, Xisco Marcos i Pau Coll, que estaran presents a la Power Party i  participaran en les activitats del dia.

To Top