Els Dragons tornen a perdre i acumulen quatre derrotes seguides

És la quarta derrota consecutiva de la franquícia catalana

Una jugada del partit disputat a Terrassa / Lluís Clotet

Els Barcelona Dragons han patit la quarta derrota consecutiva de la temporada, en aquet cas contra els Tirol Raiders per un resultat de 3 a 17. El partit s’ha jugat a l’Estadi Olímpic de Terrassa i representava una dura prova per la franquícia catalana davant un rival que arribava amb un balanç de 4 victòries i dues derrotes. Malgrat la bona feina defensiva dels Dragons, la seva capacitat d’atac no els ha permès tenir opcions de victòria.

Una acció del partit jugat aquest dissabte a Terrassa / Lluís Clotet

El primer quart ha finalitzat sense novetats en el marcador i s’ha arribat al descans amb un resultat de 0 a 3 pels Raiders. El conjunt visitant ha ampliat la diferència fins al 0 a 7 en el tercer quart i han sentenciat en l’últin període per anotar-se la victòria final.