Esports

Simo ha disputat 90 minuts a l’Eurocopa sub-19

El defensa egarenc de l’Espanyol només ha intervingut en un partit

Simo, el tercer per l'esquerra de la fila superior / RFEF

El futbolista terrassenc Simo, del RCD Espanyol, ha disputat 90 minuts amb la selecció espanyola sub-19 que ha participat en l’Eurocopa de la categoria. Espanya va caure eliminada a les semifinals del torneig davant Itàlia per un resultat de 2 a 3. En els quatre partits que ha disputat el combinat espanyol, el defensa central terrassenc ha intervingut en un.

La seva única aparició es va donar en el tercer partit de la primera fase contra Noruega. Simo va ser titular en aquest matx i va disputar els 90 minuts del partit. Amb aquest resultat, Espanya es va assegurar la primera plaça del seu grup de la primera fase de la competició. Abans, la selecció havia superat Islàndia (2-1) i Grècia (5-0). A les semifinals, Itàlia va barrar el pas a la final a la selecció espanyola.

Simo té 18 anys i és un dels defenses més prometedors del futbol espanyol. Aquesta darrera temporada ha disputat 7 partits a Primera Divisió amb l’Espanyol. També va intervenir en 21 partits amb el filial espanyolista, anotant un gol.

To Top