Terrassa

La policia requisa ampolles de “gas del riure” a Terrassa

La intervenció era la resposta a a un botellot a Torre-sana

Dotació de la Policia Municipal de Terrassa / NEBRIDI ARÓZTEGUI

La Policia Municipal de Terrassa ha requisat aquest dijous sis ampolles d’òxid nitrós, conegut popularment com a “gas del riure” i utilitzat com a droga. El comís l’han efectuat uns agents que han identificat dos dels participants en un botellot a Torre-sana.

Un veí ha trucat el cos a la 1.20 hores per queixar-se de les molèsties causades per un grup de persones a la plaça de Frederica Montseny.

Fugida

Agents municipals s’han desplaçat a la zona indicada. En arribar a la plaça, han vist una desena de persones i com moltes d’elles sortien corrent. Dos individus, però, han estat identificats. Un ha estat denunciat per consum de begudes a la via pública. L’altre ha rebut diverses denúncies: per incomplir les ordres dels policies, per pertorbar el descans del veïnat, per insults i menyspreu als guàrdies i per embrutar el carrer.

Els efectius policials han intervingut allà mateix el “gas del riure”, distribuït en sis ampolles. L’òxid nitrós és un gas volàtil, incolor, amb una olor dolça, que provoca al·lucinacions i estat eufòric en el consumidor. La policia recorda la seva perillositat.

La policia requisa ampolles de “gas del riure” a Terrassa
To Top