Diners

Premien un ingredient actiu de Vytrus Biotech a Corea

El seu ingredient actiu Photobiome ha estat guardonat a la fira in-cosmetics Global Korea

L’empresa de Terrassa Vytrus Biotech s’ha endut un premi a la fira del sector de la cosmètica in-cosmetics Global Korea. La biotecnològica egarenca ha estat guardonada pel seu últim ingredient actiu, un fotoprotector de la microbiota anomenat Photobiome, que ha rebut la medalla de bronze dels Best Ingredient Awards.

El jurat ha destacat l’alt nivell d’innovació per a la ciència cosmètica d’aquest producte en creuar fronteres en el camp de la microbiota i presentar nous tractaments per lluitar respectuosament contra el fotoenvelliment de la pell amb una biotecnologia vegetal sostenible.

Photobiome és un ingredient actiu de Vytrus Biotech 100% natural i pensat per ajudar la microbiota de la pell a fotoprotegir-se i lluitar contra el fotoenvelliment. Photobiome s’elabora a partir d’un compost de cultius de cèl·lules mare de granada i cotó i pot tenir aplicacions en productes per tenir cura de les arrugues, en formulacions antioxidants preventives i de tractament, formulacions per millorar la fermesa i elasticitat de la pell i productes solars preventius i reparadors.

El mateix producte ja va ser premiat en els BSB Innovation Awards. Va quedar en primera posició en la categoria d’actius de cosmètica.

L’empresa terrassenca participa aquests dies amb un expositor a la fira in-cosmetics Global Korea, que té lloc a Seul.

To Top