Àlex Pintado, subcampió d’Espanya sub-18 en els 1.500 metres

L’atleta de la UA Terrassa va fer una marca de 3’56″18

Àlex Pintado , a l'esquerra, en el podi del campionat

L’atleta egarenc de la UA Terrassa Àlex Pintado, s’ha proclamat subcampió d’Espanya d’atletisme sub-18 en la prova dels 1.500 metres. La competició es va disputar a Gijón i Pintado va confirmar que és un dels millors migfondistes joves de l’atletisme espanyol. En les semifinals va ocupar el primer lloc de la seva sèrie amb una marca de 4’01”27. I a la gran final va ser segon amb un registre de 3’56”18, només superat per Andrés González, que es va proclamar campió amb un temps de 3’55”18. Karim Fortaz va penjar-se la medalla de bronze amb 3’57”14.

Pel que fa a altres representants de la UA Terrassa, Erico Jiménez va ser vuitè a la seva semifinal en els 400 metres tanques amb un registre de 52″19. En els 110 metres tanques, la UA Terrassa va comptar amb dos representants. Hugo Fernández va ser cinquè de la seva semifinal amb un temps de 14″97 i Raúl Aguilar també va ser cinquè a la seva semifinal amb 15″54. Finalment, Pep Vidal va finalitzar en la novena posició del concurs de llançament de javelina amb una marca de 52,97 metres.