Comarca

L’Ajuntament d’Ullastrell aprova el nou cartipàs

Jaume Puig, a més de ser l’alcalde, s’ocuparà de la Regidoria d’Obres i Serveis, d’Habitatge i de Governació i Comunicació

El Ple de Cartipàs de l’Ajuntament d’Ullastrell es va celebrar en sessió extraordinària el dimecres, 5 de juliol. D’aquesta manera, s’ha definit el funcionament del consistori, així com els seus representants, retribucions, delegacions i competències dels òrgans col·legiats entre d’altres.

Jaume Puig, a més de ser alcalde, s’ocuparà de la Regidoria d’Obres i Serveis, d’Habitatge i de Governació i Comunicació.

Anna Bigordà s’encarregarà de la Regidoria d’Urbanisme i la de Transició Energètica i Entorn. Francesc Xavier Navinès treballarà en la regidoria d’Esports i Salut Física, així com en la regidoria de Participació Ciutadana. Beatriz Almoda serà regidora d’Educació i de Feminismes i Igualtat.

Per altra part, Josep Andreu Revestido ocuparà la regidoria de Cultura. Berta Sucarrats ha estat nomenada regidora de Joventut. La regidoria d’Atenció a les Persones serà dirigida per Marc Puig. Sirá Jannech exercirà el seu càrrec com a regidora de Civisme i Benestar Animal. Guillem Anglada prendrà possessió de la regidoria de Promoció Local i Innovació i Mobilitat. Dolors Sucarrats serà regidora de Noves Tecnologies i Digitalització.

En relació amb els òrgans col·legiats, els Plens Ordinaris se celebraran cada tres mesos, concretament el tercer dimecres de cada trimestre.

També s’ha creat la Junta de Govern Local, integrada per Jaume Puig (alcalde), Anna Bigordà (primera tinent d’Alcaldia), Xavi Navinès (segon tinent) i Beatriz Almoda (tercera tinent). Es reuniran de forma periòdica, el darrer dimecres de cada mes

Les retribucions dels regidors

La retribució de l’alcalde s’estableix en 38.447,50 euros bruts anuals. Els regidors de govern, amb una dedicació parcial del 18,08%, serà de 580,09 euros mensuals.

El salari per assistència a ple ordinari de la regidora a l’oposició és de 525 euros per ple. Per altra banda, els grups municipals tindran una retribució de 40 euros per regidor i mes, amb un límit de 300 euros mensuals.

To Top