Cultura i Espectacles

El videoclip de Shakira rodat a Terrassa ja l’han vist 23 milions de persones

Es diu “Copa vacía” i es va gravar al Parc Audiovisual al març d’enguany

Shakira i Manuel Turizo, en una imatge del videoclip

El videoclip “Copa Vacía” és ja #1 on Trending for music, amb 23 milions de visualitzacions a Youtube. Aquesta nova cançó de Shakira, en col·laboració amb Manuel Turizo, va ser rodat a principis de març al Parc Audiovisual de Terrassa.

Des del propi parc s’ufanen aquests dies a reivindicar la petjada terrassenca del videoclip.  “Aquesta és la vuitena vegada que l’artista i el seu equip trien ‘casa nostra’ per gravar una nova peça. Per moltes més!”, han llançat a xarxes socials. 

Efectivament, no és el primer cop que Shakira grava al Parc Audiovisual. Ja hi va filmar el videoclip de Te felicito“, amb Rauw Alejandro, i el de Don’t you worry“, cançó en què col·labora amb Black Eyed Peas i David Guetta, entre d’altres.

El tema que els dos artistes colombians han gravat junts forma part del pròxim projecte musical de Shakira.

Segons va explicar Turizo, és un tema que pertany a la cantant i en què ell hi col·labora, de manera que ha estat l’artista de Barranquilla i el seu equip de treball qui ha decidit llançar ara la cançó.

Enguany, la cantant de Barranquilla tampoc es deté. Tot va començar amb la sessió #53 de Bizarrap, va seguir amb TQG en col·laboració amb Karol G, i després va venir Acróstico. A aquesta col·lecció de cançons on explora les etapes del duel després d’una ruptura, avui se suma Copa vacía en col·laboració amb Manuel Turizo.

Shakira i Manuel Turizo filmen videoclip a Terrassa

To Top