Sanahuja i Granados guanyen la Copa del Món de waterpolo

Granados, a la dreta, amb Alberto Munárriz / RFEN

La selecció espanyola de waterpolo s’ha proclamat aquest dilluns campiona de la Copa del Món que s’ha disputat a Los Ángeles (Estats Units) amb la participació dels jugadors egarencs Álvaro Granados i Bernat Sanahuja. A la final de la competició, Espanya ha derrotat per 10 a 4 Itàlia en un magnífic partit del conjunt dirigit per David Martín. Álvaro Granados ha tingut un protagonisme destacat en el partit, anotant 4 gols per a la selecció espanyola. Bernat Sanahuja n’ha fet un.

Espanya, que havia deixat en el camí les seleccions d’Alemanya i Hongria, ha sortit a un gran nivell i en el primer quart ha signat un resultat de 5 a 1. El festival golejador dels espanyols els ha permès manar en el partit. Al descans, 7 a 3 per l’equip de David Martín. Les diferències s’han ampliat en el tercer quart fins al 10 a 4. I en l’últim període, Espanya s’ha exhibit en defensa per fer un parcial de 0 a 0 i assegurar-se la victòria final.