Esports

Granados i Sanahuja disputen la Copa del Món de waterpolo

Espanya s’enfrontarà Alemanya als quarts de final

La selecció espanyola, amb Bernat Sanahuja (segon per l'esquerra a la fila superior) i Álvaro Granados (quart per l'esquerra a la fila superior)

Els jugadors terrassencs Bernat Sanahuja (CN Sabadell) i Álvaro Granados (Novi Beograd) disputaran amb la selecció espanyola la Super Final de la Copa del Món de waterpolo que es disputa a partir d’aquest divendres a Los Ángeles (Estats Units). Aquesta competició arriba abans del Mundial de Fukuoka en el qual el conjunt espanyol defensarà el títol. Espanya debuta aquest divendres, a les 22 hores, contra Alemanya en els quarts de final.

La llista de la selecció espanyola la formen els següents jugadors: Unai Aguirre, Álex Bustos, Miguel de Toro, Martin Famera, Marc Larumbe, Alberto Munárriz, Felipe Perrone i Roger Tahull (Barceloneta) Sergi Cabanas, Edu Lorrio, Fran Valera i Bernat Sanahuja (CN Sabadell), Álvaro Granados (Novi Beograd), Alberto Barroso (Salerno) i Blai Mallarach (CN Barcelona).

Si Espanya supera aquesta primera ronda, jugarà el diumenge contra el guanyador del partit entre Hongria i Grècia. En caso de avanzar a las semifinales, España se vería las caras la madrugada del domingo (2:00 hora peninsular española) con el ganador del Hungría-Grecia, que se jugará este sábado a las 2:00 hora peninsular española.

To Top