Terrassa

“Soc de Sabadell i vinc expressament als frànkfurts de Terrassa”

Quatre clients expliquen la seva relació amb els populars establiments

Un cambrer entrega un dels primers entrepans de la "nova era" al Gavatxons / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Han estat 32 dies que per a molts terrassencs (i forans ben assimilats) han semblat mesos. Els dos frànkfurts de Casa Vallès a Terrassa, la ciutat on va néixer la cadena, han reobert les seves portes aquest dilluns, 26 de juny. Les primeres hores de retrobament han ofert escenes pintoresques, emotives unes, peculiars d’altres. Aquí teniu les valoracions de quatre dels primers clients del retrobament a l’establiment del carrer dels Gavatxons, que enguany celebra els 60 anys d’existència i que serveix cada dia una mitjana de 600 entrepans.

Jordi Brunet, 69 anys

“Soc de Sabadell i vinc expressament als frànkfurts de Terrassa”

”Soc de Sabadell i vinc molt sovint, expressament, a aquests frànkfurts de Terrassa. Vaig conèixer la cadena fa molts anys, a Pedralbes, quan estudiava Econòmiques a Barcelona. Tinc un fill vivint als Estats Units que el primer que fa en tornar a casa és venir al Gavatxons”.

Andreu Sánchez, 47 anys

“Aquesta cadena té una marca amb la qual ja hi comptes”

“”Visc a Barcelona, soc taxista i he vingut aquí de manera aleatòria. Però no és la primera vegada que menjo entrepans en aquesta cadena, que té uns estàndards de qualitat, una marca amb la qual ja hi comptes. És el primer cop que vinc al Gavatxons”.

Miguel López, 65 anys

“La meva filla m’ha anat informant pel Diari”

“Vaig saber del tancament i la meva filla m’ha anat informant del desenvolupament dels esdeveniments per les pàgines del Diari. Vinc al Gavatxons una o dues vegades al mes. Si vaig al cinema, per exemple, sé que és un lloc per menjar ràpid i de qualitat”.

Santi Rodríguez, 58 anys

“L’últim que baixava a Granada havia de portar frànkfurts”

”L’any 1985, quan feia la ‘mili’, vaig descobrir el frànkfurt de Pedralbes i gairebé em poso a plorar. Els entrepans eren com els de Terrassa! La meva família té casa a Zújar (Granada). Fa set anys, l’últim que va baixar a Granada tenia l’encàrrec de portar frànkfurts de Casa Vallès, envasats al buit. I el tomàquet i la mostassa. Érem unes 40 persones esperant”.

“Soc de Sabadell i vinc expressament als frànkfurts de Terrassa”
To Top